Leanne’s House BOM quilt deel 11

En wat heb ik zoal gedaan in de afgelopen 5 weken … eigenlijk weet ik het allemaal niet eens meer …
Dus ik begin maar met wat ik nog wel weet en dat is dat de top van de Leanne’s House BOM quilt eindelijk af is! En weer komen niet alle hoeken precies uit, maar ach, een kniesoor …. Ik zal het vanzelf bij mijn 25ste quilt eens goed doen, ben wat een trage leerling Ben blij met het resultaat.
De verder afwerking laat nog even op zich wachten, er loopt hier n.l. al 4 weken een schilder om en soms in het huis. Alles wordt buitenom weer heel mooi met lekker warm dubbel glas en mooi geverfde kozijnen. Maar binnen moesten er veel dingen aan de kant zodat hij makkelijk bij de ramen kon en dat spul vult nu o.a. mijn snijtafel.
Maar ik ben de laatste tijd erg goed geworden in geduldig zijn, er komt vast weer een tijd dat alles netjes op z’n plek staat en ik weer lekker mijn kamer voor me alleen heb.

comments: 4 »
oktober 4, 2011 under Handwerken, Quilten

4 Responses to "Leanne’s House BOM quilt deel 11"

 • Ineke Platvoet schreef:

  Hallo Janet,
  Die is mooi geworden! Ben zelf nog met het 3e blok bezig en moet (mag) nog een hele tijd aan deze quilt werken. Vind het erg leuk om te doen. Succes met de verbouwing. Ben blij dat je weer “te lezen” bent.
  Groetjes Ineke

 • Annelies schreef:

  Wat een mooie lay out. Heel veel succes op deze stek.

 • Elza schreef:

  Ja heerlijk ik ben je eerste volger.
  En Leanne’s House zover af, knap hoor ik moet nog steeds drie blokken maar het wil even niet.
  Net zoals jullie hebben ook wij de schilders om het huis.
  Geweldig dat je er weer bent, natuurlijk ga ik je weer volgen.
  Groetjes en succes ELza

 • Judith schreef:

  Hallo allemaal,

  Wat een geweldige quilt. Ik ben jaloers. Is er misschien iemand die blokken van deze quilt ter overname heeft? Ik wil er graag ook een maken

  Groetjes judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.