Klus corners of my home

Verven_keuken_1

Even het contrast laten zien tussen de Xmas corners of my home en de Klus corners of my home, binnen een dag is ineens alles anders. Ik verwachte dat we pas in de eerste week van het nieuwe jaar zouden gaan verven, maar de schilder die ons kwam helpen stond vrijdag al voor de deur.

Verven_keuken_2Verven_keuken_3Maar één troost, het wordt wel mooi. Alles wordt lekker wit en fris. Het zal hierdoor denk ik wel even rustig worden op mijn weblog, want ik kan jammer genoeg niet alles tegelijk

Ik wil alvast iedereen een heel fijn oud en nieuw wensen en natuurlijk hoop ik iedereen volgend jaar weer te zien!

Verven_keuken_4

comments: 2 »
december 31, 2007 under Huis en Tuin

2 Responses to "Klus corners of my home"

 • Hilly schreef:

  Hihi da’s pas nieuw t jaar ingaan ,succes janet!!

  ******************************************

  Dankjewel!

 • Francisca R. schreef:

  Inderdaad: dat is fris en schoon het nieuwe jaar in!
  Ik wens je een vrolijk nieuwjaar!!

  ******************************************

  Dankjewel. Als de rest van het jaar ook zo fris en schoon wordt dan doe ik het er voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.