Klein Stefje

Misschien kent een aantal van jullie Rimy, ze had tot voor kort De handwerksite.nl. Jammer genoeg is ze er kort geleden mee gestopt om tijd te maken voor andere dingen in haar leven. Een van die andere dingen, wel de belangrijkste denk ik, is kleine Stef, die begin deze maand geboren is.

Rimy en ik kwamen elkaar op de beurs in Zwolle vaak tegen en hadden dan tijd te kort om alles tegen elkaar te zeggen wat we wilden zeggen, veel dezelfde ideeën, erg leuk en erg lachen.
En zo lag er dus een geboorte kaartje van Stef in de bus en maakte ik voor hem dit kleine borduurtje.

Ook al zullen we elkaar op beurzen niet meer tegen komen, ze is gelukkig verhuist naar een plekje wat hier niet zover vandaan ligt en ik ben al uitgenodigd voor een BBQ van ’t zomer!

comments: 5 »
januari 18, 2012 under Beurzen, Borduren, Cadeautjes, Handwerken, NenneDesign

5 Responses to "Klein Stefje"

 • Rimy schreef:

  Hoi Janet,

  Wat een verrassing gisteren, toen je superschattige schilderijtje met de post werd gebracht! Ik vind het echt zo gaaf: een mini geboortemerklapje! Die krijgt een ereplaatsje in de kamer van Stef.

  O, het is echt helemaal genieten, Stef is zo’n heerlijk rustig kereltje en ook al erg grappig door z’n vele gezichtsuitdrukkingen..
  We hebben trouwens al wel plannen om op de beurs in Zwolle langs te komen! Deze keer als bezoekers.. wennen, hoor!

  En je wordt verwacht op kraambezoek, samen met Kes! Laat maar even weten wanneer het je past (email of telefoon heb je, toch?).. Want voordat we bbq-weer kunnen verwachten… (vies is ’t nu!)

  Liefs, Rimy

  • Nenne schreef:

   Hé Rimy,

   Hartstikke leuk dat je er zo blij mee bent, ik hoop dat Stef het ook mooi vindt Mooi hoe je over hem praat, kan het me bijna voorstellen hoe al die kleine gezichtjes eruit zien.
   Zou heel erg leuk zijn om je toch in Zwolle te zien, heb ik misschien wat minder last van afkickverschijnselen. We hopen voor de beurs een poppeslokje te halen en anders er na. De voorbereidingen kosten altijd erg veel tijd, maar als er ergens tijd en energie is dan hoor je van me!

   Lekker geniet van de kleine jongen en we zien elkaar snel.

   Groetjes Janet

 • Henny schreef:

  Wat een leuk borduurtje Janet tot ziens op de handwerkbeurs Henny

 • Marion schreef:

  Wat een mooi klein babymerklapje heb je gemaakt. Stef is er vast heel blij mee.

  Groetjes en tot in Zwolle ik sta weer bij Naald en Draad in de stand maar ik kom zeker even buurten en kijken of je ook houten knoopjes hebt.

  Tot dan Marion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.