Kereltje

Kereltje
Dit is onze lieve kleine rode kater “Kereltje”. Hij maakt buiten altijd de buurt onveilig en kan iedere kat, hoe groot ook, aan. Maar thuis is het een knuffel die op z’n rug ligt te slapen, dat is altijd een erg grappig en schattig gezicht.

Een paar maanden geleden moest mijn schoonmoeder Loes, die 1 huis verderop woont, haar 2 Siamese katten tegelijk laten afmaken, ze waren allebei oud en ziek. Natuurlijk was dat heel vervelend, en het naarste vond ze nog dat het nu zo stil was bij haar in huis. Maar het was net of Kereltje het in de gaten had want meteen de volgende dag liep ie bij haar naar binnen om het hele huis eens even te bekijken en sindsdien komt ie dagelijks even een bezoekje brengen en natuurlijk snoepjes eten. Ook ligt ie lekker bij haar op bed te slapen. Hij vult zo de leegte een beetje op en z’n buikje ook!

comments: 1 »
december 15, 2006 under Dieren, Kereltje, Poezen

One Response to "Kereltje"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.