Handwerkbeurs

Handwerkbeurs2

Het is er dan toch van gekomen, NenneDesign staat volgend jaar februari op de handwerkbeurs in Zwolle! Ik heb er ontzettend veel zin in. (Kijk voor meer info over de handwerkbeurs op www.handwerkbeurs.nl.)

De voorbereidingen zijn nu in volle gang want er komt toch wel erg veel bij kijken, maar gelukkig heb ik hulp. Mijn vriendin Esther komt me regelmatig helpen en ze is ook mijn steun en toeverlaat op de beurs zelf dus dat moet goed komen.

Het lijkt me heel erg leuk om mensen waar ik per mail contact mee heb nu ook eens in het echie te ontmoeten en daar is de handwerkbeurs natuurlijk heel geschikt voor. Dus misschien tot dan!

comments: 2 »
december 18, 2006 under Freebees, NenneDesign

2 Responses to "Handwerkbeurs"

 • Monique schreef:

  Hallo Janet

  Wat leuk voor je dat je op de beurs staat. Helaas red ik het niet omdat ik op dit moment heel veel last heb van mijn reuma en daarom doe ik het rustig aan.Ik had het wel heel leuk gevonden om je een keer te ontmoeten maar misschien lukt dan nog wel een keer. Ik wens je wel heel veel plezier en let goed op jezelf en natuurlijk ook hele fijne kerstdagen en een liefdevol 2007!

  Lieve groetjes Monique

 • Mien B schreef:

  Veel succes met de voorbereidingen voor de Handwerkbeurs. Dat worden daar in Zwolle beslist leuke maar ook inspannende dagen

  ******************************************
  Dankjewel. Ik ga ook echt proberen om van te voren een mijn energie een beetje te sparen zodat ik de dagen een beetje goed door kom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.