Ik ga op reis en ik neem mee ….

Koffertje_1
….. niet zo heel veel, want m’n koffertje is niet zo groot …. maar wel erg schattig! Ik kocht het samen met dit mooie kistje van Prym, het heeft eigenlijk niks met mijn handwerkverzameling te maken, maar ik vond het wel zo leuk dat ik het toch maar heb gekocht.

Koffertje_1a

Het is gemaakt van hout, is (hxbxd) 6cm x 20cm x 14cm, heeft een leren handvat en een mooie sluiting. De buitenkant is beplakt met zwart/wit geruit “vinyl” en de binnenkant met rood/wit papier. Natuurlijk is het wel te gebruiken als klein naaikoffertje en daardoor past het dan wel weer bij mijn verzameling ….. het is gewoon een mooi koffertje …..

comments: 0 »
januari 27, 2009 under Blikken, Verzameling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.