Hoera 6 jaar!

6 jaar

Is het echt alweer 6 jaar geleden dat ik op deze dag, met een verlamd been, naar het ziekenhuis ging voor allemaal onderzoeken en een onverwacht logeerpartijtje. Ik weet nog dat het heel warm was en de angst voor wat me stond te wachten kan ik ook nog bijna voelen.
Maar de neuroloog en alle verpleegsters en verplegers waren zo lief. Er ging er zelfs eentje verdovende zalf van de kinderafdeling halen omdat ik zo tegen het infuus op zag. 5 dagen later huppelde ik het ziekenhuis weer uit, erg moe maar het lijfje deed het weer!

Nu 6 jaar later kan ik het me nog levendig voor de geest halen, de dagen in het ziekenhuis de uitslag MS die een tijdje later kwam en de schrik. Maar nu ook 6 jaar later, voel ik me ontzettend goed, de vermoeidheid blijft maar het lichaam doet alles nog. Tussen de oren zit het beter dan ooit en daardoor ben ik zo blij met m’n leven, m’n wereldje, de mensen om me heen en zelfs met m’n ziekte!

Dit is voor mij toch steeds weer een heel belangrijke dag, zelfs bijna belangrijker dan mijn verjaardag. En ik hoop dat ik deze dag nog heel lang mag vieren, want zolang dat kan heb ik nog steeds geen shub (MS aanval) gehad!

Dus ik trakteer!

Gebakjes_2

comments: 22 »
juni 17, 2008 under Gezondheid

22 Responses to "Hoera 6 jaar!"

 • Anke schreef:

  Hallo Janet

  Gezondheid is zeer belangrijk. Als je dat bent sta je daar niet elke dag bij stil. Als je niet zo gelukkig bent is elk jaar dat je in gezondheid wordt doorbrengt een zegen. Dus gefeliciteerd en ik hoop dat je nog vele jaren zo gezond zal blijven.

 • loeki schreef:

  Hoi,
  Dat is nog eens een tractatie waard,en dan bedoel ik niet dat je de ziekte hebt, maardat het zo goed gaat.En dat je zo ontzettend aktief bent.Ik denk dat er erg veel mensen blij met je zijn.
  Groetjes en geniet er van.:)
  Loeki

 • Simone Hopman schreef:

  Lieve Janet,
  Ik hoop dat het nog jaren zo goed blijft gaan met je en wens je Gods zegen toe.
  En geniet maar van je eigen wereld liefs Simone

 • Ilse schreef:

  Janet, geniet van alle momenten in je leven! En super dat het zo goed met je gaat.
  Leifs, Ilse

 • Annelies schreef:

  Janet, wat fijn voor je dat het zo goed gaat. Zes jaar is een hele lange tijd. Gefeliciteerd en geniet !

 • Oh Janet, wat is dit een heerlijk bericht.
  En normaliter ben ik niet zo dol ( echt niet) op deze gebakjes, maar ter ere van dit heuglijke feit neem ik er wel een en dan graag die met dat cremekleurige creme links achter.
  Ja precies, die graag, met dat sterretje.
  En waarom?
  Omdat ik hoop dat dit sterretje altijd boven je mag waken.
  Fijn bericht joh.
  Wat zal jij heerlijk slapen en heerlijk wakker worden morgenochtend.

 • josé schreef:

  Janet geweldig dat het al zo’n tijd goed gaat.

  Proficiat en dat het nog maar jaren zo door mag gaan. Geniet er van iedere dag maar weer op nieuw.

 • Gerrie schreef:

  Dat het al zes jaren goed is gegaan en je blij bent zoals het nu is dan zul je zeker verder kunnen . Hoe je elke dag beleefd en kunt zeggen, het was weer een goede dag !

  Lieve groetjes , Gerrie

 • Bep schreef:

  Hallo Janet,ik wens je ook nog heel veel van deze gelukkige tijden,en ik denk dat het zeker zo is dat je vele blij maakt met je uitstraling en je ideetjes,een felicitatie waard en ik smul heerlijk mee van al die taartjes,groetjes Bep

 • Marion schreef:

  Wat fijn Janet zulke goede berichten.
  Ik wens je nog heel veel fijne jaren toe en dat je nog lang van elke dag mag genieten. Je hebt een fijn leven met de hobby’s die je hebt en ik merk aan alles dat je met elke dag blij bent. Geniet van het leven Janet. Heel veel lieve groetjes van Marion

 • Carla Meysembourg schreef:

  Hallo Janet,
  Dat is het vieren echt wel waard, en ik hoop dat je het nog heel vaak mag vieren. Geniet en ga verder zo. Vele groetjes uit Luxemburg

 • gerda schreef:

  nou dat is niet niks….wat fijn dat je zo’n positieve instelling hebt!!!!!
  En ook hier weer het genieten van de dingen om ons heen…en daar is nog best wel veel van he…..
  enne..is het taartje met het bloemetje er nog????ziet er zo vrolijk uit…he lekker met en bakkie koffie….
  hele fijne dag!!!

 • Joke schreef:

  Kan me voorstellen dat dit een heel belangrijke dag voor je is. Ik wens je nog heel veel van deze dagen toe!!

 • Dees schreef:

  Lieve Janet
  Zoooooooooo ontzettend fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat!
  Ik vind je echt een super kanjer hoe jij met je ziekte omgaat.Echt heel veel respect voor.Van harte gefeliciteerd en ik feest nog even met je mee hoor!xe2x99xa5

 • MarieucusBruyn schreef:

  Soms zijn zaken die op het eerste zicht heel negatief lijken, achteraf toch heel positief. Dat blijkt bij jou maar weer.
  Ik wens je proficiat met je zesde jaar na je ziekenbezoek en *smik* *smak* *smul* de taartjes zijn heerlijk!!!!!
  Op naar een volgend jaar!

 • Marianne D schreef:

  Janet,van harte gefeliciteerd,ik hoop dat het zo nog lang mag doorgaan voor jou!

 • Karoeza schreef:

  Jee 6 jaar alweer leven met deze ziekte. Ik kan altijd lezen in je logjes dat je een positief persoon bent en dat je je niet laat kisten.

  Gefeliciteerd met het feit dat je ondanks je ziekte je nog zo in goede gezondheid mag leven! Op naar de volgende 60 jaar zo gezond mogelijk leven!

 • Mirjam schreef:

  Van harte gefeliciteerd! Op naar jaar 7.

  Mirjam

 • Corrie schreef:

  Lieve Janet, wat jammer dat ik je pas achteraf kan feliciteren, maar je zult de feestvreugde over deze dag wel langer vasthouden dan alleen één dag. Dus van harte Janet met deze prachtige dag en ook je geliefden, want ook voor hen is het een groot feest dat het zo goed met je gaat. Meestal begin ik onderaan met het bijlezen van logjes, maar nu maak ik een uitzondering want dit wilde ik het eerst laten weten.

  ******************************************

  Geeft niks hoor Corrie, het is bij mij iedere dag een klein feestje! Bedankt voor je lieve woorden, die wil ik ook iedere dag wel horen

 • Elza schreef:

  Ik kom zojuist terug van de vakantie en lees nu al de logjes en ben dus erg achter.
  Gefeliciteerd dat het nu na 6 jaar heel goed met je gaat.
  Super, geniet er van.
  Groeten ELza.

  ******************************************

  Dankjewel!

 • hoi schreef:

  Hoi
  Hoe maak je die cakjes?
  groetjes!

 • Janet schreef:

  @HOI, geen idee, het is een foto van internet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.