Het overkomplete handwerken

Mappen_het_komplete_handwerken

Een tijdje geleden zag ik bij mijn vriendin Esther de 3 mappen “Het komplete handwerken” en ik vond ze helemaal geweldig. Het is ideaal als naslagwerk. Ik ben dus druk gaan zoeken op marktplaats en E-bay en vond een aanbieding van de mappen van iemand hier in Friesland. Dus ideaal en het scheelt weer een heleboel verzendkosten. Maar nu komt het …

Ik ben jarig geweest in oktober en mijn lieve vriendin Esther had een heel leuk kadootje voor mij bedacht, maar had het op de dag zelf nog niet binnen, dus ik was al erg nieuwsgierig. Een tijdje later kwam ze ’s avonds even een bakje doen. Ze kwam binnen met 3 grote pakken onder haar arm … bij mij ging een heel klein lichtje branden … Ze gaf ze aan me met de woorden: “Voor je verjaardag!” Ik pakte ze aan .. het lichtje werd een TL-balkje, maar dat zal toch niet .. Ik scheurde een stukje van het papier los en ja hoor, er kwam iets roods onder vandaan, ik kon m’n lachen niet meer inhouden en Esther had meteen door wat er aan de hand was, dus erg gelachen met z’n tweeën.

Het mooiste is nog dat ze voor de zekerheid op nog een advertentie van de 3 mappen had geboden en die heeft ze ook nog gekregen. We hebben nu met z’n tweeën 12 mappen in totaal!

3 Responses to "Het overkomplete handwerken"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.