Harry Potter

HP de relieken van de dood

Vorig weekend lag het nieuwste en jammer genoeg laatste boek van Harry Potter in de bus. Ik ben al vanaf het eerste boek een trouwe fan en heb dan ook met volle teugen genoten van alle voorgaande boeken. Maar bij dit boek heb ik eigenlijk gemengde gevoelens.
Meteen dezelfde avond ben ik in het boek begonnen want ik wil natuurlijk heel graag weten hoe het allemaal afloopt. Maar aan de andere kant wil ik het boek nog lang niet uit hebben, omdat alles dan afgelopen is en er geen toeleven meer is naar een nieuw boek. Dubbel hoor!
Tot nu toe is het weer een geweldig boek en het duurt maar 2 bladzijden voor je weer helemaal weg zinkt in de wereld van tovenaars, dreuzels, dooddoeners en ga zo maar door.

Harry_potter_feniks_1

Dit weekend ook lekker in de bank weggezakt voor de nieuwste film van Harry Potter. Ook weer helemaal geweldig en ontzettend mooi gemaakt.
Ik kan in ieder geval nog wachten op de andere films want er komen er nog 2!
Les had een tijdje geleden ook een erg leuk en interessant stukje over Harry op haar weblog, zeker het lezen en bekijken waard.

comments: 2 »
november 26, 2007 under Boeken, Film, TV en Muziek

2 Responses to "Harry Potter"

 • Corrie schreef:

  Heerlijk Janet, dat jij ook zo helemaal weg kunt zijn in een boek. Ik kan ze allemaal nog lezen want ik ken er nog geeneen, heb slechts twee films gezien, maar wel ontzettende mooi vond ik ze. Ik kan ze allemaal lenen van mijn schoondochter, maar er ligt nog een hele stapel andere boeken te wachten. Wat heeft Les ook een leuke web-log hé! Zoveel leuke films worden er besproken en als er dan een weekend geen leuke tv is of zo, of de kleindochters komen logeren heb ik titels genoeg om uit te kiezen dankzij haar. Het lijkt me in dit geval, met het allerlaatste boek van HP echt moeilijk om ermee te beginnen want je weet dat je dan niet kunt stoppen en je wilt niet dat het allemaal eindigt. Veel leesplezier Janet!

  ******************************************

  Je zou ze echt op je stapel “Nog te lezen boeken” moeten leggen, want ze zijn de moeite waard. Ze zijn zo gedetailleerd geschreven dat je met gemak de hele wereld van Harry Potter voor je ziet, erg mooi.
  Les heeft een erg leuke website en ik kom er steeds dingen tegen die ik ook erg mooi vind.
  Ik ben lekker in de laatste Harry Potter aan het lezen en geniet weer met volle teugen!

 • Les schreef:

  Hoi Janet! Wat ontzettend leuk dat je ook naar mij een link hebt gegeven!!

  En ja ik ben net zo’n potter-fan als jij!! En ik had precies hetzelfde met het boek! Ik heb hem al eerder in het engels gelezen en het is een geweldig boek! Nu lees ik de Nederlandse. Toch houdt het voor mij hier niet mee op, ik vind ze nog steeds leuk om te lezen en het blijft ook vernieuwend. Dus wees niet bang dat het helemaal ophoud hoor! Het blijft eeuwig leuk haha…

  En voor de films geldt voor mij het zelfde. Ik vind vooral de laatste erg mooi, het eindstuk vooral is zo mooi gemaakt!!

  Nou nogmaals ontzettend bedankt en heeeel veel leesplezier en sterkte met het allerlaatste boek!

  xxxxx Les

  ******************************************

  Het is ook wel weer een heerlijk boek, erg moeilijk om neer te leggen. De laatste film was erg goed en ja, vooral het laatste stuk was geweldig gemaakt.
  Niks te danken en ik hou je site in de gaten voor goeie tips!
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.