Feestje of geen feestje ….?

Gister was het 5 jaar geleden dat ik begon met mijn weblog www.NenneDesign.web-log.nl, hierboven zie je mijn eerste logje. Zoals jullie misschien wel hebben meegekregen is daar vanaf eind augustus gedoe mee en is het niet meer mogelijk om te bloggen. Nu heb ik natuurlijk alweer een dikke maand deze nieuwe weblog, waar ik erg blij mee ben. Maar ik kan geen feestje vieren voor het 5 jarig bestaan van mijn blog, want op het moment dat ik dit schrijf is mijn oude weblog een witte pagina ….

Waar ik wel een feestje voor kan vieren is dat ik al 5 jaar blog en ik denk dat ik dat maar ga doen. Dus “HOERA Lang zal mijn weblog leven in de gloria!”

Hieronder nog een collage van foto’s die ik vanochtend tijdens een wandelingetje in de mist maakte. Het zonnetje deed al erg zijn best er door te komen, de rijp zat op de bomen maar er waren zelfs nog een paar bikkels in zeilbootjes.

comments: 3 »
november 14, 2011 under Algemeen, Eropuit, Wandelen

3 Responses to "Feestje of geen feestje ….?"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.