Erg blij! En een oude DMC kleurenkaart

Dmc_kleurenkaart_1974_2

Gistermiddag kreeg ik de uitslag van de MRI en dat was heel positief. Het is 5 jaar geleden dat ik mijn vorige MRI scan gehad heb en na het vergelijken van de foto’s bleek dat mijn ziekte heel rustig en stabiel is. Het ziet er zelfs iets beter uit dan 5 jaar geleden. Je kunt je vast wel voorstellen dat ik even “the dance of joy” heb gedaan. Ik ben echt vreselijk blij met deze geweldige uitslag!

Dmc_kleurenkaart_1974_1

Maar nog even over de rommelmarkt van zondag, ik heb nl ook nog een oude DMC kleurenkaar gekocht. Hij is van 1974 en een stuk kleiner (20cm x 13cm) dan de kaarten van tegenwoordig. Er zitten 330 kleuren in.
Toevallig heb ik net een hele nieuwe kleurenkaart gekocht en daar zitten al 465 kleuren gewoon borduurgaren in. En dan nog 84 andere soorten garens, zoals linnen en light effects.

Bij de oude kaart zit ook nog een kaartje met “nieuwe” kleuren uit 1990. Jammer genoeg heeft een eerdere eigenaar er op bijgehouden welke kleuren ze al had of nog wilde hebben, maar verder ziet het er allemaal erg leuk uit.

3 Responses to "Erg blij! En een oude DMC kleurenkaart"

 • groetjes, Willeke schreef:

  Fijn dat de uitslag goed is. Dat brengt vast rust. Nu maar lekker genieten van je kleurenkaart.

  ******************************************

  Ik ben er ook erg blij mee, het is toch wel weer spannend!

 • Marion schreef:

  Hallo Janet.

  Wat fijn dat de uitslag zo positief is. Ik ben heel erg blij voor je.

  Ik denk toch dat het een spanraampje is.
  Groetjes

  ******************************************

  Hartstikke bedankt! En ik denk nu ook wel dat het een spanraampje is.

 • Les schreef:

  Lieve Janet, wat geweldig voor je van de uitslag! Ik ben echt heel blij voor je en ook opgelucht.
  De kleurenkaart is erg leuk! Ook leuk om te zien hoeveel ‘nieuwe’ kleuren er gemaakt en ontwikkeld worden! Ik vind het altijd zo leuk wat je allemaal vindt! xxxxx Les

  ******************************************

  Dankjewel voor je lieve berichtje en dat je zo met me meeleeft, fijn om te horen. Ik was ook zeker erg opgelucht er valt toch wel een last van je schouders, je bent toch altijd bang dat het ongemerkt erger wordt.
  Als ik zo nu en dan mijn eigen weblog nog eens doorlees sta ik er zelf van te kijken wat ik al bij elkaar verzameld heb en het blijft leuk! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.