En de winnaar is ……

53

….. Marriette of Marie-Jette (de naam is me niet helemaal duidelijk), ze zat er met nr. 54 het dichtste bij. Van harte gefeliciteerd!
Mail me even je adresgegevens dan gaat het patroon snel op de bus.

De volgende verloting is in september, dan dus weer nieuwe kansen!

comments: 5 »
juli 13, 2009 under Give Away, NenneDesign

5 Responses to "En de winnaar is ……"

 • Marion Blaauw schreef:

  Hallo Jeannet,
  Zit op mijn werk en lees dat nummer 54 gewonnen heeft.Ik heb op maandag 6 juli meegedaan met nummer 53, omdat ik zaterdag 4 juli 53 geworden was.Ik zag dat je nummer 53 getrokken had en werd al blij.Hoe kan dit? Is mijn reactie niet aangekomen.
  Hoor het wel, groet Marion Blaauw.

 • Marion Blaauw schreef:

  Hallo Jeannet,
  Zit op mijn werk en lees dat nummer 54 gewonnen heeft.Ik heb op maandag 6 juli meegedaan met nummer 53, omdat ik zaterdag 4 juli 53 geworden was.Ik zag dat je nummer 53 getrokken had en werd al blij.Hoe kan dit? Is mijn reactie niet aangekomen.
  Hoor het wel, groet Marion Blaauw.

 • IAN schreef:

  Hee Janet, ik typ dit op de nieuwe DS, sorry dat ik dat hier doe maar je kan niet mailen, dus ik moest toch iets doen.

 • Janet schreef:

  @MARION,je hebt helemaal gelijk, ik heb je al een mailtje gestuurd!
  IAN, wat hartstikke leuk een nieuwe DS! Is dat de DSI ofzo? En je kunt dus zomaar op internet, lekker handig. Kom em maar eens showen, ben benieuwd!

 • marrie-jette schreef:

  Hallo Janet.Ik was even op vacantie en lees nu je reactie pas.Wat leuk dat ik iets gewonnen hebt,dat overkomt me eigenlijk nooit.Maar eerlijk is eerlijk als Marion nr 53 had is zij natuurlijk de winnaar!
  Ik heet echt Marrie-Jette maar heb op school mijn naam als Marriette leren schrijven dus gebruik ik (nog steeds)beide namen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.