Eindelijk weer foto’s

Cadeautje_pa_ma_en_pamela_09_1_2

Na onze vakantie in Frankrijk, was de oplader van het fototoestel op mysterieuze wijze verdwenen. Ik zie hem mezelf nog in een tas stoppen en weet eigenlijk ook wel zeker dat we hem weer mee terug hebben genomen, maar hier thuis is hij nergens meer te vinden. Dus na lang zoeken toch maar een nieuwe besteld en zo kon ik eindelijk foto’s maken van de mooie cadeaus die ik van mijn ouders en van Pamela kreeg.
Cadeautje_pa_en_ma_09_1

Mijn ouders namen van Terschelling dit lieve kuikentje voor me mee. Het is gemaakt door Gallery ’t Spinsel en is een kleintje van dit kippetje wat ik vorig jaar kreeg. De verhoudingen zijn niet helemaal ok, het kuikentje is bijna net zo groot als het kippetje Maar het is weer erg leuk en handgemaakt, dat maakt het wel heel speciaal.
Cadeautje_pa_en_ma_09_1a

Mijn vader vond bij de Boekenboer nog dit leuke boekje “Een handwerk als geschenk” met mooie ouderwetse patroontjes waarvan een aantal toch nog heel modern. Bedankt pap en mam!

Cadeau_pamela_5

Lieve Pamela stuurde me nog 2 pakketjes. Dankjewel voor alweer zo’n mooie verrassing!
In het eerste pakje zaten een aantal “Les idees Marianne”, een leuk Frans borduurblad, wat ik ken als “Le idee di Susanna” een leuk Italiaans borduurblad. Er staan vaak erg mooie patronen in. In het andere pakje zat een plakboek met allemaal knipsels over handwerken en het mooie boek “Van de hak op de tak” waar ik helemaal weg van ben!

Cadeau_pamela_5a_2

In het boek kom je het hele alfabet tegen in de vorm van handwerkjes, timmerwerkjes, verhaaltjes en mooi foto’s. Het is gemaakt door Piet MarĂ©e. Zoals je ziet ben ik wel weer heel erg verwend de laatste tijd en blij dat ik het nu eindelijk kan laten zien, wat is het leven zonder batterij oplader!
Cadeau_pamela_5bCadeau_pamela_5c

5 Responses to "Eindelijk weer foto’s"

 • theda schreef:

  Wat leuk van Piet Marée! Spaar je dat soort boekjes ook? Ik denk niet dat ik nog wat heb, maar het was in de jaren 60 de knutselaar van Nederland en hij stond met zijn ontwerpen in allerlei bladen.

 • Corrie schreef:

  Knutsel mee met Piet Marée! Die slogan zit denkelijk nog bij velen van ons in het hoofd en wat een bof om dat boekje te hebben. Ook de aanwinsten die je ouders mee namen zijn erg leuk Janet en ja we zijn natuurlijk dol op ons fototoestel en dus op de oplader. Fijn dat alles weer o.k. is.

 • Janet schreef:

  @THEDA, als het handwerkboekjes zijn dan zeker, dit is erg leuk.
  CORRIE,het was een erg leuke verrassing, ineens zo’n mooi boekje in de bus, heerlijk toch!

 • Saskia schreef:

  Piet Marée staat ook in mijn boekenkast. Twee boeken met de titel “Zelf gemaakt”, de ene met een M, de andere met een V. Want verschil moet er toch wezen tussen man en vrouw

 • Janet schreef:

  @SASKIA, ik ga ook zeker op zoek naar meer van Piet Marée, ik ben helemaal weg van dit boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.