Cadeautjes van Terschelling

Kadootjes_terschelling_08_1

Zoals ik laatst al vertelde zijn mijn ouders net terug van hun vakantie op Terschelling. En ook dit jaar, net als vorig jaar, hebben ze bij de Boekenboer weer even voor me gekeken voor handwerkboeken. En ze hebben weer wat gevonden.

Het grote boek is van Lekturama uit de serie “Creatief bezig zijn voor de vrouw” en heet Creatief borduren. Ik denk dat bijna iedereen deze serie wel kent en er staan erg leuke en leerzame dingen in. Verder nog een boekje met leuke haakpatronen en “450 steken voor creatief borduren” wat een geweldig boekje met een hele duidelijke uitleg van steken is. En wat ik nu dubbel heb, want mijn verzameling handwerkboeken is al vrij groot, dus de kans wordt steeds groter dat ze iets meenemen wat ik al heb. Maar ik vind het wel hartstikke leuk!

Kadootjes_terschelling_08_1a

De twee kaartjes met knoopjes hebben ze gekocht op een braderie. Het kaartje met drukknoopjes is van Prym en is zo vaak door de handen geweest dat het karton nu wel een papieren zakdoekje lijkt, mooi hé. De andere knopen zijn speciaal voor pantalons.

Kadootjes_terschelling_08_1b

En dan ook nog dit schattige kippetje van Gallery ’t Spinsel. Ieder jaar neemt m’n moeder iets voor me mee van ’t Spinsel. En je moet maar eens een kijkje nemen als je op Terschelling bent en anders even naar de website gaan, want het is zeker de moeite waard.

Pa en Ma bedankt voor de mooie cadeautjes!

7 Responses to "Cadeautjes van Terschelling"

 • Gerrie schreef:

  Heb niet veel tijd , toch even snel reageren .Wat ben je lekker verwend en dat zal je weer blij gemaakt hebben .

  En wat ik dacht bij het zien van het kippetje , een mooi voorbeeld voor een borduurkipje en misschien komen er dan inmiddels wel een paar eitjes bij .

 • José schreef:

  Wat lief ik zou ook voor de kip zijn gegaan.

 • Corrie schreef:

  Het komt alleen maar omdat wij dit jaar niet op Terschelling waren, dat je ouders deze cadeautjes voor je konden kopen, anders waren ze allang weg geweest ;-)) Nee gekheid hoor! Ik zou ze misschien niet hebben gevonden, maar de Boekenboer hebben we ieder jaar dat we er waren bezocht, het klinkt zo heerlijk vertrouwd als ik erover lees en weet precies het fietspad ernaar toe en hoe het eruitziet van binnen. Erg leuk dat ze zulke leuke spulletjes voor je hebben gevonden. En ik heb ook een dubbel boekje gekregen, dat krijg je als je zoveel verzamelt, soms neem ikzelf een boek mee uit de kringloop en blijk ik het al te hebben. Ruilen??

 • Marion schreef:

  Hallo Janet.

  Wat ben je weer lekker door Paps en Mams verwend.
  Mooie spulletjes hebben ze voor je gevonden.
  Die kip is geweldig!!!!!!

  Gr. Marion

 • MariecusBruyn schreef:

  Kom snel nog eens binnenwippen (grote vakantie, voor de kids dan toch). Ben helemaal verliefd op het kipje wat een schattig ding is dat!

  ******************************************

  Lief is ze hé! Kom maar weer lekker binnenwippen als je tijd hebt, ik blijf rustig op je wachten ….

 • Marianne D schreef:

  Wat ben je lekker verwend Janet!
  Schattig kippetje ook…

 • Janet W schreef:

  Ik zit nu op Terschelling en ga deze week nog even op struun bij de boekenboer. Meestal bewaren we dat voor een slechte dag, maar die hebben we nog niet gehad. Morgen is er een rommelmarkt in Landerum, vaak is daar ook nog wel wat te vinden.
  groetjes Janet W.

  ******************************************

  OK ik ben jaloers, ik zou ook wel even een paar dagen op Terschelling willen zitten. Lekker sneupen bij de boekenboer en slenteren over de rommelmarkten….
  Heel veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.