Bladen van Terschelling

Bladen_terschelling

Boekenboer

Mijn ouders zijn net weer terug van Terschelling en hadden ook nog wat oude bladen voor mij op de kop weten te tikken. O.a. bij “de Boekenboer” op Formerum. (Dit moet Corrie bekend voorkomen!)

De Boekenboer zit in een hele mooi oude boerderij en er is geen nee te koop, helemaal geweldig om daar eens rond te snuffelen. Dus als je op Terschelling bent, even een kijkje gaan nemen.

2 Responses to "Bladen van Terschelling"

 • Corrie schreef:

  Aaaaah Janet wat leuk, zie ik ineens mijn naam staan (bedoelde je mij?) Ik ben daar zeker bekend, heb daar een schitterende dubbelroman van Tanizaki gekocht voor mijn zoon en een schat van een ezelswagentje en nog veel meer. Wat een mooie tijdschriften hebben je ouders daar gevonden en dat rode boek heb ik geloof ik ook, maar het kan ook zijn dat ik het bij iemand heb gezien. En of ik er weer naar toe ga en mijn schoondochter Maaike verheugd zich er ook enorm op, dat wordt vechten want zij is ok dol op handwerken ;- )) En dan nog de foto van dat kleine schatje met die enige poppetjes ernaast, die boft!

  ******************************************

  Ja Corrie, ik bedoelde jou. Ik heb een keer op je site het ezelswagentje gezien en toen gelezen dat het bij de boekenboer weg kwam.
  Alvast maar veel plezier en wel wat handwerkboeken voor mij laten liggen hé!

 • Joke schreef:

  Wat lief van je ouders dat ze dat voor je mee hebben gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.