Een verlate winnaar

Naam Esther

Sorry, sorry, sorry, voor de veel te late trekking van de winnaar van het patroon "3 Little Hearts". De reden hiervoor vertel ik later nog even.
De winnaar is geworden Esther! Gefeliciteerd!. Bij je reactie schrijf je dat ik je zal moeten mailen als je wint, want dat je alleen een rondje blogs doet als je tijd hebt, en dat is natuurlijk begrijpelijk. Alleen heb ik je mailadres niet! Nu maar hopen dat je op je volgende blogrondje weer mijn weblog aan doet. Het patroon blijft gewoon voor je klaar liggen. Ik zie nu dat er 2 Esthers hebben gereageerd, de winaar is Esther die haar naam met een hoofdletter schrijft en als 6de reageerde.

En wat kreeg ik ontzettend veel fantastisch leuke reacties op deze verloting, ik twijfel er nooit meer aan of jullie mijn patronen nog wel mooi vinden, ik ben overtuigd!

En dan nu het volgende te verloten patroon, dat is "Sampler White Picket Fence". De verloting duurt tot volgende week woensdag, dus plaats een reactie om kans te maken op het patroon.

NenneDesign Sampler White Picked Fences zw en gr

25 Responses to "Een verlate winnaar"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.