Een jaartje huisjes af!

Een jaartje huisjes 9

De huisjes waren al een tijdje allemaal af en lagen op een stapeltje in een la. Al een paar keer had ik ermee in mijn handen gestaan, niet wetend wat ik er mee zou doen.
Op het moment dat ik wilde leren appliceren, kwam Jookies met haar “Een jaartje huisjes” en ik vond het geweldige kleine projectjes om mee te beginnen. Een jaartje huisjes 9a Natuurlijk zijn het oefenlapjes en is er geen sprake van foutloosheid. Maar is dat een reden om ze dan maar wat in de kast te laten liggen…? Ik vond dat ze meer verdienden, ook omdat ik er met zoveel plezier aan gewerkt heb, en besloot er toch een “lijstje” omheen te maken.
De huisjes op zich, met alle kleurtjes vond ik al druk genoeg dus ik heb een mooie donkergrijze linnen stof genomen voor de randen en voor de achterkant en afwerkrand een mooie ecru linnen stof.  Met de naaimachine heb ik het met een siersteekje “doorgepit”, al mag dat de naam doorpitten natuurlijk niet dragen.
Daarna nog leuke knoopjes gezocht en zie hier het resultaat van “Een jaartje huisjes”! Nou ja, iets meer dan een jaartje het heeft al met al 15 maanden geduurd.

Een jaartje huisjes 9b  Een jaartje huisjes 9c

comments: 13 »

13 Responses to "Een jaartje huisjes af!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.