Een mooie dag

Dagje_varen_5_3

Omdat het gister heerlijk weer was zijn we lekker een stukje gaan varen. Hier ze je mij, heel stoer met een veel te grote zonnebril (van m’n vriend) aan het roer zitten, en ja, we zijn weer veilig thuis gekomen :).
Mijn schoonouders hebben een boot die wij ook mogen gebruiken dus dat is ideaal. Dikke jassen mee, want we hadden het idee dat de wind wel eens koud kon zijn maar achteraf was het absoluut niet nodig.

Dagje_varen_2 Dagje_varen_1
We zijn het sneekermeer over gegaan, met de wind in rug en de zon op het gezicht, naar Terhorne. Daar door de keersluis, die alleen bij hoog water gesloten wordt, en zo weer terug naar Sneek. Dit zal vast één van de laatste mooie dagen van het jaar zijn geweest en daar hebben we met volle teugen van genoten!

Dagje_varen_3 Dagje_varen_4

comments: 2 »
oktober 15, 2007 under Eropuit

2 Responses to "Een mooie dag"

 • Corrie schreef:

  Wat een prachtige foto’s Janet en je ziet er zeker stoer uit met die bril ;- )
  Je hebt weer een leuke vangst gedaan met die jaargang “Moeder”, ik kan het me niet herinneren terwijl het toch precies in de jaren van mijn geboorte valt, 1948, of het moet precies daarna opgehouden zijn te bestaan.
  Dat je toch met quilten bent begonnen zeg, maar eigenlijk is het een logisch gevolg, want als je eenmaal met garens en draadjes bezig bet en dan ook nog eens al die mooie dingen op de diverse logs voorbij ziet komen, gaat het een keer kriebelen. Ik vind de kleuren weer helemaal geweldig en al heb ik er geen verstand van, het ziet er supernetjes uit.

  ******************************************

  Het blad Moeder is er wel een paar jaartjes geweest, later is het Vrouwenpost geworden, misschien zegt dat je nog iets.
  Ik ben ook zo iemand die alles wil proberen en quilten is wel erg leuk. Nu maar eens een combi maken van quilten en borduren, dat ljkt me ook wel een uitdaging.

 • Dees schreef:

  Bedankt dat je mij weer even van het friese water hebt laten genieten!!Ik ben in Friesland opgegroeid(niet geboren maar tot mijn 12de daar gewoond)Mooie foto’s!
  xoxo

  ******************************************

  Heel erg graag gedaan! Jammer dat je hier niet meer woont, hadden we eens een bakje kunnen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.