December

Naaisetje_1_2

Deze maand in de aanbieding, het patroon Naaisetje vlinders. Het bestaat uit patroontjes voor een biscornu, een naaldenboekje, een scissor fob en een deksel voor bijv. een kistje. Bij het patroon is ook een pakketje met benodigdheden te bestellen.

Freebee_winter_cats_geb_1

De freebee van december is het laatste patroontje van de 4 seizoenen serie, de Winter Cats. Het is geborduurd met DMC Color Variations.

Alvast een heel fijn weekend en voor degene die gaat Sinterklazen, heel veel kadootjes en gezelligheid gewenst!

comments: 2 »
november 30, 2007 under Freebees, NenneDesign

2 Responses to "December"

 • Corrie schreef:

  Voor ons geen Sinterklaasfeest dit weekend en ook niet op de 5e, maar we maken er een heel klein feestje van voor Max die komt logeren, mag ik toch een stoeltje voor hem neerzetten en “vullen” :- ) Dankjewel voor je freebie, hij gaat bij de verzameling. Als jij wel gaat Sinterklazen, dan een heel fijn en gezellig feest gewenst.

  ******************************************

  Leuk dat Max toch nog een beetje van Sinterklaas kan genieten, het is veel te leuk om helemaal over te slaan. Wij gaan volgend weekend Sinterklazen, dus deze week wordt het kadootjes kopen en gedichten en suprises maken, ook weer leuk.
  Veel plezier met kleine Max!

 • lynda schreef:

  Heel veel plezier met max.Ik heb dit weekend ook erg genoten van de gezichten van de kinderen en mijn neefje.Daar doe ik het voor.De gezelligheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.