De Handwerk Boetiek

Handwerkboetiek_2007_1

Handwerkboetiek_2007_3

Vorige week vrijdag was ik uitgenodigd door Annemiek van de Handwerk Boetiek. Het was hun 5 jarig jubileum en ik mocht het feestje vrijdag mee vieren.

Om 10 uur toen de winkel open ging , ik was nog niet eens klaar met alles inrichten, was het meteen al druk. Mensen kwamen vanuit het hele land en er werden mooie bossen bloemen en bloemstukjes bezorgt.

Het was heel erg mooi om te zien hoe iedereen Annemiek en haar ouders een warm hart toe draagt en klanten vertelden mij hoe leuk en gezellig het is om naar de Handwerk Boetiek te gaan. De koffie en thee staat er klaar en je wordt altijd even hartelijk ontvangen.

Handwerkboetiek_2007_4

Ook ik heb een hele leuke dag gehad en de kans gekregen om eens gezellig met een aantal mensen te praten. De reacties waren allemaal even positief en leuk en dat is natuurlijk altijd erg leuk om te horen!

Handwerkboetiek_2007_2

Er kwam ook nog een klant van Annemiek (ik ben jammer genoeg haar naam vergeten) om mij onderstaande kaart te laten zien. Het is mijn patroon Pink Rose maar dan geborduurd op 40 count silk gauze. Dit is heel fijn zijde gaas waarop je in halve kruissteekjes over 1 draadje borduurt. Het patroontje was dan ook niet groter dan 8 cm en heel erg mooi. Ze had er een kaart voor haar moeder van gemaakt. Ik vond het erg leuk dat ze dit kwam laten zien. Al met al een hele leuke dag en bij deze wil ik Annemiek en haar ouders nogmaals heel erg bedanken!

Handwerkboetiek_2007_5

comments: 4 »
november 21, 2007 under Borduren, Handwerken, NenneDesign

4 Responses to "De Handwerk Boetiek"

 • Marga schreef:

  Leuk zo’n dagje Handwerkboetiek Dat ziet er goed uit, maar is waarschijnlijk te ver uit mijn buurt om even langs te waaien.
  En wat leuk dat je je eigen ontwerp in een andere vormgeving zo terug ziet.

  ******************************************

  Het is in Roden, dus als je in de buurt bent moet je er zeker even een kijkje gaan nemen.

 • Dees schreef:

  Hoi janet!!het ziet er inderdaad heeeeel gezellig uit,en mooi verzorgd allemaal.xoxo

 • Corrie schreef:

  Het was voor mij te ver helaas, maar ik heb een paar maanden geleden een bestelling gedaan (telefonisch) en daaraan merkte ik ook meteen al hoe vriendelijk deze mensen zijn en heel persoonlijk ook, mensen met hart voor hun zaak en artikelen. Dus het zal zeker een heel fijne dag zijn geweest.

  ******************************************

  Ja erg vriendelijke mensen en een hele gezellige dag!

 • Paula. schreef:

  hallo mijn naam is Paula.ik heb een vraag verkoop je zijde borduur stof en wel 48 count?

  iets grover mag ook wel.

  graag een e-mail terug.
  vriendelijke groeten Paula..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.