Dankjewel!

Handwerkbeurs 2008

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de geweldig leuke, lieve en begripvolle reacties. Het doet me echt goed om te weten dat ik niet de enige ben met weinig inspiratie aan het begin van het nieuwe jaar. En het gaat ook allemaal wel aardig, gelukkig. Ik ben rustig aan bezig met de voorbereidingen voor de Handwerkbeurs in Zwolle, want dat is ook al over 2 weken op 1, 2 en 3 februari. Ik hoop daar natuurlijk ook weer kennis te kunnen maken met een aantal weblog lezers!

Nu dan nog even heel iets anders. Mijn favoriete schrijver van dit moment is Paolo Coelho, een geweldig goede schrijver van heel inspirerende verhalen. En toevallig kwam ik een reclame filmpje met hem tegen op Youtube. Nooit verwacht dat hij zoiets zou doen, maar het is wel een fantastisch filmpje. Hopelijk lukt het me om het goed in te voegen, want dat zou de eerste keer zijn!

comments: 4 »
januari 16, 2008 under Boeken, Film, TV en Muziek

4 Responses to "Dankjewel!"

 • Les schreef:

  Lieve Janet, hopelijk komt de inspiratie weer snel, gewoon rustig aan doen…! Heel veel sterkte!

  Natuurlijk helpen filmpjes als deze wel heel goed! Leuk zijn deze reclames he! Er is ook een mooie van Michael Gondry, een van mijn favoriete regisseurs en eentje van Vera Wang die ook erg leuk is! Ik had ook nooit van Gondry verwacht dat hij zou meewerken aan zoiets maar het zijn wel aparte reclames dus dan mag het!!

  En heel veel succes met de voorbereidingen!! Waarschijnlijk krijg je daar zulke goede reacties, dat de inspiratie vanzelf weer terug komt!!!

  Liefs Les

  ******************************************

  Hoi Les,

  Er was er één jarig hoera, hoera! Dat kun je wel zien dat was JIJ!
  Ik las net dat je pas je 19e verjaardag hebt gevierd en ik wil je nog even heel erg van harte feliciteren!
  De filmpjes van HP zijn erg mooi, ook zeker die van Vera Wang. Ik zal nog even gaan kijken naar het filmpje met Michael Gondry.

  Even geen inspiratie is eigenlijk ook wel eens lekker, nu hang ik lekker ’s avonds op de bank voor de tv, even heel wat anders.

  Dikke kus

 • Judith schreef:

  Ik heb juist in het begin van het jaar dat ik veel dingen af wil hebben die al een tijd liggen.
  Helaas dit jaar geen beurs voor me.

 • Liezbeth schreef:

  Hoi Janet,
  wat een mooi filmpje, ook ik ben fan van Paulo Coelho. Het boek ‘de Alchemist’ werd me aangeraden door mijn toen 16 jarige zoon, die het las voor zijn boekenlijst op school en het prachtig vond, hij is net zo’n leesfanaat als ik ben.

  ******************************************

  Wat leuk dat je via je 16 jarige zoon een boek van Paolo Coelho gaat lezen, en het is ook een erg mooi verhaal. Ik mag zelf ook erg graag lezen alleen kom ik er niet zo vaak aan toe als ik zou willen, maar de boeken blijven er wel!

 • Corrie schreef:

  Hallo Janet, wat een leuk filmpje! Ik heb “De Alchemist” van Coelho gelezen en vond het prachtig, daarna nog een ander over een pelgrimstocht naar Santiago de Compostella, maar weet de titel niet meer. Vond ik ook erg goed. Ik ben helaas nog niet aan meer werk van hem toegekomen.

  ******************************************

  Hoi Corrie, de Alchemist was zeker een mooi boek, met veel levenswijsheden. De andere die jij noemt ken ik nog niet, maar die ga ik zeker ook lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.