Beetje stil ….

Huis_2008_f
                                    witte keuken

Het is de laatste tijd een beetje stil op mijn weblog …
De afgelopen weken zijn erg druk en vreemd geweest met feestdagen, ververij, afscheid nemen en dan nog de gewone dagelijkse dingetjes. Ik moet echt bijkomen en even tijd voor mezelf nemen, even rust.

Ik ben ook erg slordig geweest met het reageren op leuke reacties van jullie op vorige blogjes, daarvoor mijn excuses en natuurlijk iedereen bedankt voor de leuke berichtjes. Ik beloof plechtig dat het vanaf nu weer allemaal beter wordt.

Er gebeurt op het moment ook niet zoveel op handwerk en verzamelgebied, dus ook niet heel veel om over te schrijven. Of jullie moeten het leuk vinden om te horen hoe ik het huis weer stof en verfspatjes vrij heb gemaakt! Het is allemaal wel lekker wit geworden en daar ben ik erg blij mee.

Afgelopen weekend afscheid genomen van een goeie vriendin die voor een tijd naar Maleisië gaat en vandaag hebben we nog een begrafenis. Hopelijk wordt het leven hierna weer een beetje normaal en kan ik weer met iets meer regelmaat een berichtje schrijven!

comments: 10 »
januari 14, 2008 under Familie en vrienden, Huis en Tuin

10 Responses to "Beetje stil …."

 • Herkenbaar hoor, soms heb je even tijd nodig voor jezelf. Neem die ook lekker, voor jezelf zorgen is ook belangrijk!
  xx Karin

 • Neeltje schreef:

  Kon je maar eens een winterslaap houden… En daarna weer fit de lente in!

 • Corrie schreef:

  Gisteren zag ik je allerliefste rode vriend nog liggen toen ik even kwam kijken en ik dacht vandaag, ik ga gewoon even vragen hoe het er allemaal mee is en nu zie ik ineens een logje. Maar niet zulk mooi nieuws. Afscheid en nog een afscheid met een hemelsbreed verschil en afstand, zo moelijk allebei. Ga je alstjeblieft niet verontschuldigen lieve Janet. We missen je logjes, maar we waren allemaal een beetje stil en rustig de laatste tijd en ook beu van al het feestgedruis. Jij hebt daarnaast nog een berg werk te verstouwen in je huis, dus nee, hou je koest, we wachten geduldig en vol verlangen op weer allerlei hopelijk mooi nieuws van jouw front en tot die tijd moet je heel goed op jezelf passen na zoveel extra druk. Ik zie hierboven een heel lief vitrinekastje met een paar mooie theestelletjes waar je heerlijke dingen in kunt maken en daarmee jezelf verwennen op een goed moment met een paar mooie dingen om je heen en vooral RUST! Lieve groet van Corrie

 • Ilse schreef:

  Gewoon lekker doen waar je zin in hebt, dat heeft een mens gewoon nodig! Denk aan jezelf Janet! Wij wanchten wel!
  -xxx- Ilse

 • conny schreef:

  Dit hoekje van je huis ziet er in ieder geval gezellig uit, lekker fris!

 • Petra schreef:

  De boog kan niet altijd gespannen staan, lekker even de tijd voor jezelf nemen! Wat een mooie kast!!!! zucht…daar ga ik helemaal voor enne…ik ben dol op wit!!!

 • Marianne D schreef:

  Janet,doe rustig aan hoor,bloggen is leuk als je de tijd hebt maar het moet geen must worden,het is ontspanning!
  Wat heb je trouwens een schattig fornuisje staan op je foto,ik heb precies dezelfde, van mijn oma geweest,er zitten zelfs nog een paar bakvormen in…..

 • Doe maar lekker rustig aan.
  Misschien zie ik je wel op de handwerkbeurs in Zwolle,….

 • Marga schreef:

  Ook in had weinig tijd voor mijn weblog en om de anderen door te lezen. Nu ben ik rustigjes aan bij aan het lezen en overal zie ik dat ik gelukkig, net als jij, niet de enige ben die soms geen tijd heeft.
  We gaan weer de goede tijd tegemoet met mooi weer en zonneschijn, voor mij kan het niet snel genoeg gaan. En terwijl ik dit typ komt er meteen een warm zonnetje de kamer in schijnen. Het is gehoord dus
  Janet, ben je ook op de handwerkbeurs in Zwolle?

 • Dees schreef:

  hier ook een en al herkenning!lekker rustig aan doen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.