Cadeautjes!

Zoals jullie al van Kerel hadden begrepen was ik zaterdag jarig. Weer een jaartje ouder geworden, gelukkig!
Omdat we mijn vriend z’n 40ste verjaardag ook nog niet gevierd hadden, besloten we het maar gezellig samen te doen.
Het was hartstikke leuk en ik kreeg hele mooie cadeautjes! Natuurlijk boeken, want daar ben ik gek op, maar ook een mooie tas en andere lieve dingen. Zelfs per post kwam er maandag nog een lief cadeautje van Corrie (die gelukkig ook weer terug is in blogland!) en haar man, een mooi omslagboekje “Vriendschap” met 365 lieve teksten.
Samen kregen we 3 dinerbonnen (we zien er hoogstwaarschijnlijk wat magertjes uit …. :)) en daar gaan we zeker binnenkort gebruik van maken, heerlijk uit eten!

Vrijdag ben ik nog met een vriendin naar de rommelmarkt van de kerk geweest en daar kwam ik natuurlijk met een paar dingetjes in de tas vandaan ….
Een mooi sprookjesboek, een boekje van Bramen buurt, natuurlijk borduurringen, een radeerwieltje, een schattig gebroken tegeltje, een nootmuskaat rasplepeltje en een uitbreiding van mijn witte Bavaria servies verzameling.
Je zult begrijpen, ik voel me weer helemaal blij en verwend, ook door alle lieve felicitaties van jullie!

One Response to "Cadeautjes!"

  • Joke schreef:

    Hé Kereltje, had je niet wat harder kunnen roepen? Ik heb niet gehoord dat je vrouwtje jarig was……Wil je haar alsnog heel erg hartelijk van harte feliciteren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.