Cadeautje

Cadeau_aat_1
Afgelopen week kocht ik nog 4 jaargangen Ariadne’s, mooie oude ingebonden jaargangen, uit de jaren ’40 en ’50.
Ik kreeg een mailtje van A. waarvan ik een tijdje geleden al een paar jaargangen kocht. Ze had weer een paar mappen Ariadne’s en er zaten dus 4 jaargangen bij die ik nog niet had. Ik vond het al erg leuk dat ze weer aan me dacht, maar het werd nog veel leuker toen ik de doos met Ariadne’s uitpakte. Er zat nl ook nog een kleine verrassing bij, in de vorm van een “geborduurd” blikje. Het is zo’n schatje!

Op de deksel staat “To the house of a friend The road is never long” en rondom staat dit mooie gedichtje “Monday’s Child”.
Mondays_child

Een tijdje geleden kocht ik al dit “geborduurde” blik bij de kringloop, dus er vormt zich nu ook een “geborduurde” blikken verzameling binnen mijn verzameling. A. heel erg bedankt voor de jaargangen Ariadne’s en voor deze ontzettend leuke en lieve verrassing, het heeft een mooi plekje op mijn kamer gekregen.
Zoekend op internet naar een plaatje bij het gedichtje kwam ik nog onderstaande mooie plaatjes tegen.
Mondays_child_2

3 Responses to "Cadeautje"

 • theda en jan schreef:

  Wat leuk! Ik heb hetzelfde blikje al een jaar of 10!! Ook heb ik nog een platte doos met dezelfde tekst. Wilde er altijd nog wat van naborduren.Misschien een idee voor jou om er patronen van te maken?:-)

 • Corrie schreef:

  Wat leuk Janet, het is weliswaar van een andere vorm, maar ook ik heb een blik met dezelfde gebroduurde teksten, het mijne is plat en vierkant. Ik krijg meteen zin om al mijn blikken nu eindelijk eens op de foto te zetten, maar het probleem uis dat ze over het hele huis en en zelfs de schuur verdeeld zijn.
  Wat een lief extraatje is dat bij al die mooie jaargangen.

 • Janet schreef:

  @THEDA, wat leuk dat je de blikken ook hebt en misschien ga ik er nog eens voor zitten om er een patroon van te maken …
  CORRIE, jij ook al! Er zijn nogal wat van deze blikjes in de omloop. Je moet ze zeker eens op de foto gaan zetten, ben er erg benieuwd naar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.