Buit van de beurs

Buit_beurs_enkhuizen

Ook ik kon me natuurlijk weer niet inhouden op de beurs en heb een aantal leuke dingetjes gekocht. Natuurlijk boeken! Daar heb ik echt een zwak voor. Deze keer zijn het 1 Deens en 2 Japanse boeken geworden, waarvan ik later vast nog wel wat laat zien.
Verder een hele leuke hanger met (wat een verrassing) schaapjes. Dan nog 2 Yo-Yo makers en een dingetje om opstrijkbaar biaisband te maken.

En, last but not least, mooi garen van Blomstergarn. Ik werd hier op gewezen door mijn overbuurvrouwen van ’t Quiltgebeuren uit Brielle, zij verkochten dit garen en waren er erg over te spreken. Het is een mat garen van 100% katoen in erg mooie kleuren, het was dan ook weer moeilijk kiezen. Nu nog iets bedenken om ermee te maken!

comments: 6 »
september 18, 2007 under Boeken, Borduren, Gereedschap, Handwerkboeken, Handwerken

6 Responses to "Buit van de beurs"

 • Sonnja schreef:

  Hallo,
  Wat een leuke boeken heb je op de beurs gekocht.
  Veel plezier met al je spulletjes en ik ben benieuwd wat je ga maken!

  Groetjes Sonnja

  ******************************************

  Ben al druk bezig met iets uit één van de Japanse boeken. Als het lukt laat ik het binnenkort wel zien!

 • Ilse schreef:

  Hoi Janet,

  Leuk dingen heb je gekocht. Maar wat zijn Yo Yo makers? En hoe maak jeopstrijkbaar baisband? En wat doe je er mee?
  Groetjes van Ilse.

  ps, het meisje schiet niet op….ben deze week getroffen door een griepje…..het borduurtje is ook zo klein, daar moet je wel fit voor zijn ;-)!

  ******************************************

  Hoi Ilse,

  Hier 2 linkjes met uitleg over de Yo-Yo maker en de biasband maker.

  http://craft4you.nl/shop/product_info.php?cPath=54&products_id=71&osCsid=d1ec620fb68da70cf58ebf6181a2a33f

  http://www.demarlotte.nl/shop/view_product.php?product=FBTAPEM

  Beterschap!

 • Carla Meysembourg schreef:

  Hallo Janet,
  Fijn dat het zo goed gegaan is op de beurs. En wat prachtig “schaapjes” hangertje dat moet ik voor onze Marianne ook te pakken zien te krijgen. Je stand is trouwens erg mooi. Nog veel plezier met je buit. doei Carla uit Luxbg

  ******************************************

  Hoi Carla,

  Wat leuk om van je te horen. Hebben jullie een goede reis terug naar huis gehad en ging het goed met de hond? Vielen de Hollandse SnoezePoezen nog in de smaak?
  De schaapjeshanger is van Rico Design verder kan ik je er jammer genoeg niks over vertellen.
  Groetjes aan je dochters!

 • dees schreef:

  lekker altijd he? Ik kan al uitkijken naar het moment dat ik s’avonds op de bank met een kopje thee(liefst groene)mijn ‘buit’ga bekijken en in mijn hoofd al weer allemaal nieuwe plannetjes maak wat ik wil gaan maken.
  xoxo

  ******************************************

  Ja, dat is zo lekker! En vooral door de Japanse boeken krijg je zoveel inspiratie en kun je niet wachten om te beginnen!

 • Marga schreef:

  Hallo Janet,
  Wat een mooie aanwinsten heb je en ik zie steeds op je weblog dat jij ook flink aan het verzamelen bent.
  Ben je ook op de handwerkbeurs in Den Bosch volgende week? Als je er niet staat, ga ik snel iets bestellen bij je en anders bewaar ik het voor Den Bosch.

  ******************************************

  Nee, ik sta niet in Den Bosch. Het is vrij snel na de beurs in Enkhuizen en dat is me een beetje teveel. Wel weer in Zwolle volgend jaar, dus als je zo lang kunt wachten … en anders gewoon bestellen

 • de graef liesbet schreef:

  mooie dinge dingen maak jij . voor ik mijn 4 kids had ging ik iedere do,derdagavond naar de hobby, maae met de verhuizen en kids te krijgen is dit allemaal in de vergetelheid geraakt en te klein wonen . Nu ben ik terug mat breilessen begonnen om de 14 dagen ik hoop dat ik terug zo handig wordt als vroeger met mn ziekt schildklier veel moe nekpijn en een dochter van 18 maanden die niets liever doet dan het huis verbouwen allé tot horens bye

  ******************************************

  Ja jammer genoeg zijn er altijd periodes dat je even niet aan handwerken toe komt, maar die komen vast wel weer, het blijft toch altijd lokken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.