Beurs Enkhuizen

Beurs_enkhuizen_2007_1

De beurs in Enkhuizen zit er weer op. En wat was het een gezellige beurs! De mooie oude Westerkerk zorgde al voor heel veel sfeer en daarbij kwamen nog de gezellige bezoekers en medestandhouders. Ik hoop echt dat deze beurs vaker georganiseerd gaat worden!

Erg leuk om ook eens een aantal weblog lezers te ontmoeten en natuurlijk Corrie die ook een kijkje kwam nemen en me meteen verraste met een kadootje, een heerlijk pakje thee!

Nu is het tijd om alles weer uit te zoeken en op te ruimen en de dingen weer op hun plekje te hangen en te zetten.
O ja, doordat ik heel veel spam kreeg heb ik een aantal dingen veranderd aan mijn email, maar ik kom er nu achter dat ik daardoor de reacties op mijn weblog niet meer binnen kreeg. Het probleem is nu weer opgelost en ik zal deze week proberen om toch nog te reageren op de reacties van vorige week.

comments: 4 »
september 17, 2007 under Beurzen, NenneDesign

4 Responses to "Beurs Enkhuizen"

 • Joke schreef:

  Dit is weer heel herkenbaar de Nenne stand. Gezellig hoor. Fijn dat je het leuk hebt gehad. Doe nu maar lekker even rustig aan.

  ******************************************

  Ik vond een kraampje ook wel erg leuk om in te richten. Heb je het wasrekje zien staan? Nog bedankt voor het geweldige idee!

 • noor schreef:

  dat heb je toch maar zelf allemaal opgebouwd, een mooie eigen stand op een mooie en gezellige beurs. Leuk dat dat allemaal zo goed gaat!

  ******************************************

  Dankjewel Noor!

 • Corrie schreef:

  Ha Janet, wat was het leuk om je te ontmoeten en ik heb genoten van al het moois op de beurs, maar was vooral verrast door al jouw mooie ontwerpen die in het echt zóó mooi zijn. Prachtig ingelijst en afgewerkt zagen ze er stuk voor stuk uit om te stelen, maar ik heb alles netjes gekocht en ben erheel blij mee. De snoezepoes hing buiten meteen aan mijn rugtas. Je mag jezelf feliciteren met zoveel moois dat je maakt en ik doe het hierbij ook. Geweldig!

  ******************************************

  Wat was het leuk om jou ook eens te ontmoeten en het werd nog leuker door het “warme gevoel” van de thee. Fijn dat je nog even een dagje Enkhuizen kon doen na de drukte van de afgelopen tijd en dat ik je zo vol enhousiasme over de beurs zag “rennen”.
  Heel erg bedankt voor je felicitaties, ik neem ze van harte aan!

 • jose schreef:

  Janet wat ziet dit er gezellig uit jammer dat ik niet in de buurt zat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.