Breitas van zolder

Breitas_1a

Onze zolder is een grote rommel. Er staat van alles van mijn vriend, niet zoveel van mij, spul van andere familie en nog dingen van de vorige bewoners. Het staat er echt helemaal vol en tussen dat alles, deze zelfgemaakte breitas. Ik denk dat hij bij het spul van de vorige bewoners hoort en misschien ook door deze mevrouw gemaakt is.

Breitas_1b

Hij hing daar helemaal stoffig te zijn en dat is eigenlijk best wel heel zonde voor iets wat door iemand, misschien met pijn en moeite, zelf gemaakt is. Dus de hengsels eraf gehaald en de tas op een wolprogramma in de wasmachine gewassen. Op een paar plekjes na is ie weer helemaal schoon geworden.

Breitas_1c

De voorkant is met wol geborduurd en op de achterkant zitten applicaties van kleine geborduurde bloemetjes. Aan de binnenkant zit mooie blauw geruite stof, met zelfs nog een klein vakje. Kan zo weer gebruikt worden en dat doe ik misschien ook nog wel!

comments: 1 »
september 7, 2007 under Handwerken, Huis en Tuin

One Response to "Breitas van zolder"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.