Breimand met konijn

Breimand

Hier zie je dan mijn breimand. Ik heb er een voerinkje ingemaakt en nu is het perfect voor mijn nieuwste hobby.
En wat zit er in de mand ……tromgeroffel……. een half konijn!
Hmmm, zo klinkt het niet zo geweldig, maar dat is het wel! Ik ben nl al aardig opgeschoten met mijn konijn. Kijk maar op de onderste foto, daar zie je al 2 lijfdelen, 1 arm, een kwart been. Maar ook al een truitje dat af is en een rokje wat alleen nog in elkaar gezet moet worden en afgewerkt met een mooi randje.

Het patroon komt uit een geweldig boek van Lucinda Guy, “Bijzondere breisels voor Boefjes”. Ik laat er volgende week nog wel wat meer van zien.

Konijn_1

comments: 6 »
april 13, 2007 under Boeken, Breien, Handwerkboeken, Handwerken

6 Responses to "Breimand met konijn"

 • ingrid h.g. schreef:

  Dit is echt leuk! Mooie kleuren ook! Ben benieuwd hoe het konijn eruit ziet als het helemaal in zijn velletje zit! groetjes van Ingrid H.G.

  *****************************************

  Ik ook!

  Groetjes Janet

 • Corrie schreef:

  Janet, dit gaat vast heel erg mooi worden. Door de kleuren, maar ook door de sfeer die het boekje oproept, dat kan alleen maar mooi zijn. Je mand is enig en dat mooie roze breisel en weer dat prachtige boekje, heerlijk om zulke foto’s te kunnen maken, dat is een hobby bij een hobby

  ******************************************

  Ja, het is wel een mooie combinatie, en het boek is echt fantastisch. Je wordt er erg blij van!

  Groetjes Janet

 • Desiree schreef:

  Hoi Janet,ja nu ben ik met mijn knuffel tic natuurlijk ENORM nieuwsgierig naar het konijntje!
  Ik heb vaak gedacht om het boek te bestellen,maar ik ga het eerst even in kijken bij “de Afstap”in Amsterdam.Die hebben het denk ik wel liggen.Ik kan niet wachten om het eindresultaat te zien!Fijn weekend!xoxo desirée

  ******************************************

  Ik ben ook erg nieuwschierig naar het konijn. Breien is wel weer heel nieuw voor me maar ik vind het erg leuk. Ik heb nog een boek van Lucinda Guy “Breien voor kleine boefjes” en daar staan ook erg leuke dingen in. Volgende week zet ik een paar foto’s van het boek op mijn weblog, kun je toch alvast even een kijkje nemen!
  En ik ben door jou ook besemt geraakt met het Softie virus en ben druk bezig om mijn eigen “SnoezePoezen” te maken. Deze komen volgende week ook op mijn weblog. Bedankt voor de inspiratie!

  Groetjes Janet

 • ingrid h.g. schreef:

  Hoi Janet!
  Kun je het ISBNnummer van het boek geven, want ik heb eigenlijk ook wel zin om zo’n lief konijn te maken!
  Groetjes van Ingrid H.G.

  ******************************************

  Hallo Ingrid,

  Hierbij het ISBN nummer: 9789021337593.
  Veel plezier ermee het is een ontzettend leuk boek.

  Groetjes Janet

 • wanda schreef:

  ik heb de twee boeken van lucinda uit de bieb gehaald. was er gelijk weg van en ben op zoek gegaan om ze zelf aan te schaffen. gelukt met het tweede boekje. het eerste is helaas niet meer te krijgen. ik ben bezig met het jurkje uit het eerste boekje. eigenlijk is alles wel leuk. het popje stond ook op mn lijstje om te maken. ik vind die van jou ook erg mooi. groetjes wanda

  ******************************************

  Leuk zijn ze he, je blijft er in kijken.
  Volgens mij is het eerste boek nog te krijgen bij http://www.borduurbrink.nl, het staat nog wel op de site.
  Succes en veel breiplezier!

 • Magda/Aurora schreef:

  ik vind dikwijls de fotootjes van breiwerken die nog niet in mekaar zijn gezet nog leuker dan het eindresultaat.. gezellig om al die friemeltjes van anderen te bekijken en dan te fantaseren wat het zou worden.. natuurlijk ben ik nu vertrokken van het eindresultaat voor ik deze foto’s tegenkwam :-).. het breiboekje heb ik ook.. gekocht bij de Veritas..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.