Bloembedje en een mooi boek

Bloembedje_1

Bloembedje_1aToen ik laatst even bij de Action was, zag ik ineens dit mooie dekbedhoes liggen. Het is gebroken wit met geborduurde bloemen. Het is echt heel erg mooi en het was maar € 26,95 voor een 2.20 x 2.40! Nu liggen we dus heerlijk iedere avond in ons bloembedje ….

Boek_gift_1

Wat ik ook nog even wilde laten zien is het mooie boek “Gift” van Rosalie Quinlan.

Boek_gift_1aBoek_gift_1b

Ik ben al een tijd gek op de patronen van Melly & Me waar Rosalie de “Me” van is. Op haar weblog zag ik laatst dit boek en gelukkig kon ik het nu bij Jookies krijgen. Er staan heel erg leuke dingen in, van quiltjes tot molentjes en van stitchery tot engeltjes. Als je op de foto’s klikt krijg je een groter formaat en een idee van de leuke dingen in het boek.

Boek_gift_1cBoek_gift_1d

comments: 8 »
september 16, 2008 under Boeken, Handwerken, Huis en Tuin

8 Responses to "Bloembedje en een mooi boek"

 • José schreef:

  Lekker dekbedje… En dat boek dat is ook al een tijd bij mij in huis. Enig boek !!!

  ******************************************

  Echt een geweldig boek, alleen al om in te bladeren …. maar daar weet jij vast ook alles van.

 • De dekbedhoes is zeker mooi en het boek lijkt me ook interessant!

  ******************************************

  Het boek is zeker de moiete waard.

 • lut schreef:

  Mooie dekbedhoes. De engeltjes vind ik prachtig!!

  ******************************************

  Ja, lief zijn ze hé!

 • Corrie schreef:

  Ah nee jxc3xb4h alweer zo’n prachtig boek, ik koop me suf! Ik vind haar website ook zo leuk en de stitcheries prachtig, maar in dit boek zie ik nog veel meer moois, die kleine ronde zakjes zijn zo schattig en al die mooie kleuren en borduursels, aaaargh, ik ga kijken hoeveel er nog op mijn rekening staat en er in mijn portemonnee zit en hoe lang de maand nog duurt >>>>>>>>>>>>>>>
  euh, heel schattig dat kastje, goede koop! Zoiets heb ik ook ooit voor mijn kleindochter gemaakt.

  ******************************************

  Ja erg hé, ik doe je wel wat aan. Maar het is wel erg leuk natuurlijk en je hebt vast nog wel wat centjes en de maand duurt niet zo heel lang meer enne …..

 • Corrie schreef:

  Het dekbed zou ik zó willen gaan halen, maar helaas heeft jan de auto mee vandaag en de Action is best een eind weg, morgen eens gaan kijken, ik vind het prachtig en het lijkt ook wel van katoensatijn, dat vind ik heerlijk slapen.

  ******************************************

  Als ik het bed weer ga verschonen, zal ik eens kijken of het katoensatijn is. Het slaapt wel heerlijk, zo lekker fris …

 • martine schreef:

  Wat een geweldig boek (help alweer een). Waar kan ik dat kopen en hoe duur is het ?

  ******************************************

  Ik heb het bij Jookies gekocht, er staat een linkje naar haar webwinkel in dit blogje. Het kost geloof ik € 24,-. Je kunt haar misschien het beste even mailen, want volgens mij was ze alweer door haar voorraadje heen. Succes!

 • Marga schreef:

  Oooooh…..wat erg, wéér een inspirerend boek. ik zal me proberen in te houden;)En de dekbedhos is ook heel erg mooi. Leuk hé als je opeens tegen zoiets aanloopt. Echt iets om van te genieten.

  ******************************************

  Ja heerlijk is dat. Er was ook nog maar eentje en dan ook nog precies de goede maat, dat is toch een teken of niet!?

 • MariecusBruyn schreef:

  Heerlijk slapen tussen de bloempjes… Dat brengt gegarandeert rust en mooie dromen!

  ******************************************

  Zeker weten, het slaapt heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.