Bijna klaar voor de Handwerk Boetiek

Mee_naar_hb_1

De laatste dagen druk bezig geweest met het bij elkaar zoeken van de dingen die morgen mee moeten naar de Handwerk Boetiek. Ik moet echt met lijstjes werken want ik wil nog wel eens iets vergeten, maar volgens mij heb ik nu wel zo’n beetje alles klaar. Voorbeelden, patronen, poppenpakketjes, mandjes om de patronen in te zetten en natuurlijk, niet te vergeten, de meisjes! Ze hebben ook erg veel zin om eens een kijkje te gaan nemen bij Annemiek, ze staan te trappelen van ongeduld!

Mee_naar_hb_2

comments: 8 »

8 Responses to "Bijna klaar voor de Handwerk Boetiek"

 • Mien B schreef:

  Succes in de Handwerk Boetiek…..

 • jose schreef:

  Wat zijn ze schattig. Veel succes met de verkoop.

 • carlienas@ schreef:

  Veel succes!
  Groeten van Carla.

 • Margriet Post schreef:

  Wat jammer dat ik morgen de meisjes en jou niet in ‘levende’ lijve kan zien. Maar ik ben wel van plan om zaterdag even naar Annemiek en haar moeder te gaan om ze te feliciteren met het 5-jarig jubileum. Ik hoop daar nog wel wat van jouw werk te zien !

  Een prettige dag in Roden.
  Groeten van Margriet Post

  ******************************************

  Ja dat is jammer, maar het is natuurlijk sowieso leuk om een bezoekje aan de Handwerk Boetiek te brengen, dus ik hoop dat je een leuke zaterdag hebt gehad!

 • giny schreef:

  ik ben vanmorgen in de handwerkboetiek geweest, tjonge wat een drukte daar! Heel gezellig, en raad eens wat ik gekocht heb?? Ja, het rolmaatje,
  dus mij mag je uit de verloting halen, ik ga hem zelf wel maken. Echt superleuk is ie!!
  groetjes Giny

  **********************************************

  Ja het was druk hé! Ik was nog niet eens helemaal klaar met inrichten toen de winkel al vol begon te lopen. Maar zeker hartstikke gezellig. Leuk dat je een rolmaatje gekocht hebt, ben je toch 1 van de eersten. Veel plezier ermee en bedankt!

 • Corrie schreef:

  Janet, ik hoop dat je een heerlijke dag hebt met je meiden, wat hebben ze een leuke kapsels!!!

 • Sonnja schreef:

  Wat een leuke poppen en ik hoop dat je een leuke dag heb gehad!

  Groetjes Sonnja

 • lynda schreef:

  Hopenlijk was het gezellig daar.Ik kijk altijd via internet het is een beetje ver van hier.Die meisjes blijven leuk.Ik blijf even steken op het borduurtje verder is ze af bij mij.Goed doel de MS stichting, veel succes ermee.De verloting van het rolmaatje was een leuk idee, gefeliciteerd Mien

  ******************************************

  Het was hartstikke gezellig. Nog even doorzetten met het borduurtje van de pop hé!
  Ik vond zelf de verloting ook heel leuk, dus er komt vast nog wel eens een.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.