April

Dwarrelende_poesjes_2 Dwarrelende_schaapjes

Alweer bijna april en dus weer tijd voor een nieuwe aanbieding. Deze maand zijn het de Dwarrelende poesjes en de Dwarrelende schaapjes. Het zijn schattige geboortelapjes waar je ook de stof en het Weeks Dye Works garen bij kunt bestellen.

Freebee_spot_slaapt_geb

De freebee is er weer eentje van hondje Spot, die wel heel erg lekker ligt te slapen op een stapel zachte kussentje, heerlijk ….

Afgelopen weekend heb ik even erg m’n best gedaan en het is me gelukt om het patroon van “Alles voor het Wiegekind“, wat ik hier al liet zien, klaar te krijgen. Het ligt u in mijn webwinkel op www.NenneDesign.nl.

comments: 1 »

One Response to "April"

  • Corrie schreef:

    Het dwarrelt inmiddels ook een beetje in mijn hoofd nu ik zoveel leuks op je blog zie, ik ben er echt weer te lang uit geweest, maar nu weer lekker terug en alles bijlezen. Enige die schaapjes en poesjes en het hondje mag bij mij wonen :- )

    ******************************************

    Met dit weer kan het natuurlijk ook sneeuw zijn … Ik loop ook vaak ernstig achter met weblog lezen en moet dan weer even een inhaalslag maken, maar dat is dan ook wel weer erg leuk.
    Spot vindt het erg leuk dat ie bij je mag wonen, maar ik hou hem toch nog even hier…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.