Affo!

In november 2007 stond ik een dagje in De Handwerkboetiek in Roden, van Annemiek. Haar winkel bestond toen 5 jaar en ik was met NenneDesign uitgenodigd om dat gezellig mee te vieren. Na afloop kreeg ik van haar het patroon “Un Chat dans mon Coeur” van Isabelle Vautier. Vorig jaar september ben ik er pas mee begonnen, maar nu is ie klaar!

Het origineel is geborduurd met DMC 815, maar ik heb het gedaan met The Gentle Art garen, kleur Dark Chocolate. Het is garen wat van kleur verloopt, van bruin naar zwart. Ik heb het ook gebruikt bij een aantal van mijn eigen patronen, zoals bijv. Biscornu & Floss tag Home, Sampler Blessings, Sampler White Picket Fence, Sampler Lovely Bunnies en nog een aantal andere.
Door het verlopen geeft het een beetje een antiek effect, ik vind dat zelf erg mooi.
Nu nog een mooie lijst, het is niet echt een standaard formaat dus dat wordt even zoeken ben ik bang. Of zelf maken natuurlijk!

comments: 7 »
januari 12, 2012 under Borduren, Handwerken

7 Responses to "Affo!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.