Winnaars en een nieuwe verloting

Naam Danielle Naam Miny

De winnaars van de nieuwe patroontjes Welcome Home en 3 Sweet Homes zie je hierboven (op de boekenleggertjes), het zijn Danielle en Miny. Van harte gefeliciteerd! Willen jullie me jullie adresgegevens mailen en je voorkeur voor patroon. Het wil niet zeggen dat je ook dat patroon krijgt, maar als jullie verschillende voorkeuren hebben hoef ik geen iene-miene-mutte te doen

NenneDesign Kinderliedjes Quilt

Vanaf vandaag kun je meedoen aan de verloting van het patroon Kinderliedjes quilt, door op dit logje te reageren. Je kunt reageren t/m zondagavond 30 januari. Maandag de 31ste maak ik weer een winnaar bekend.

Ik wil jullie nog heel erg hartelijk bedanken voor alle leuke reacties op mijn nieuwe patronen, kreeg er rode wangetjes van.
En ja, ik sta dit jaar weer in Zwolle, dus ook daar zijn de nieuwe patronen te bewonderen en natuurlijk te koop.

Bedankt voor het meedoen en succes bij deze verloting!

comments: 12 »
januari 24, 2011 under Borduren, Give Away, Handwerken, NenneDesign

12 Responses to "Winnaars en een nieuwe verloting"

 • beerta bosch schreef:

  weer een leuke verloting. ik wil erg graag meedoen. hartelijke groeten en wie weet tot in zwolle. beerta

 • evelyne schreef:

  wat een leuk quiltje , mijn kinderen zijn inmiddels te groot voor zo’n quiltje maar als er in de familie een babietje komt dan wordt dit patroontje een grote kanshebber

 • beerta bosch schreef:

  na het plaatsen van bovenstaande reactie zag ik pas je nieuwe patroontjes. (was een paar dagen op kleinkinderen passen) ik ben gek op huisjes en ik vind ze dus ontzettend leuk, vooral die drie landhuizen in ronde lijsten. droomhuizen (luchtkastelen) die je kunt hebben door ze te borduren. h.gr. beerta.

 • Hennie de Vos schreef:

  Wat een leuke quilt. Mijn kleindochters 3 en 1 jaar zijn gek op liedjes zingen.
  hartelijke groet Hennie de Vos

 • anneke schreef:

  dat is een mooi patroontje, doe graag mee.
  groeten Anneke

 • Piets schreef:

  Een heel mooi quiltje. Mooi met die geborduurde kinderliedjes.

 • marijke schreef:

  Wat een prachtig quiltje! Een mooie combinatie dat grijs/wit. Volgens mij ga je spontaan zo’n kinderliedje zingen als je je kindje ermee toedekt. Natuurlijk doe ik als oma van kleinkinderen graag mee met de verloting.

 • Henny schreef:

  Jannet vind het prachtig doe nog is weer mee vr groet Henny

 • Erna Merema schreef:

  weer zo’n leuk patroon. ik doe graag mee aan de verloting.
  Erna

 • Carine schreef:

  Doe graag mee aan de verloting , want dit vind ik pure nostalgie, het doet me terugdenken aan mijn kindertijd, gezellig bijeen, dan later bij de scouts , rond het kampvuur met de kleintjes op het eind van het kamp en de kleinkinderen nu. Zou leuk hangen tussen al die herinneringen. Ik wens iedereen succes . Maar dit mooie werk en het initiatief van de verloting. Liefs groetjes uit Brugge Carine http://patchworkstar.blogspot.com

 • theda schreef:

  Ja, ik doe ook weer mee en hopelik tot ziens in Zwolle.

 • marion schreef:

  gefeliciteerd dames.Veel plezier met jullie prijs.

  Graag loot ik weer mee met dit prachtige patroon. Helaas zit Zwolle er niet in, is echt te ver weg van mij als zuiderling……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.