Weer een winnaar en nog een verloting?????

Naam Carine

De winnaar van het patroon “Kinderliedjes Quilt” is Carina uit Brugge geworden, van harte gefeliciteerd!
Als je me even je adresgegevens mailt, komt het patroon z.s.m. naar je toe en kun je heerlijk wegdromen naar vervlogen tijden. Ik wens je daarbij alvast heel veel plezier!

En dan is het nu ook alweer tijd voor de freebee en maandaanbieding van februari en daarbij hoort natuurlijk ook weer een verloting … maar dat is dan meteen wel de laatste, hierna duurt het weer een maandje voor de volgende verloting is.

Freebee Art Deco vrouw 3 geb

Eerst even de freebee van februari, dat is het 3de deel van “Art Deco Dame 3“, nog 1 deeltje en dan is ook deze freebee weer compleet.

En dan nu de aanbieding of eigenlijk aanbiedingen van februari.
Het gaat om de patronen “Season Sheep” en “Season Cows“. Normaal zijn ze per stuk € 5,25, maar nu kun je alle 4 seizoenen (Sheep óf Cows) bestellen voor maar € 14,95. Dat is dus 4 halen en nog minder dan 3 betalen!

Ik hoor vaak dat mensen denken dat de patroontjes van de seizoenen gelijk zijn en dat alleen de kleuren verschillen, maar dat is absoluut niet zo, alle schaapjes en ook alle koetjes zijn anders, dus je krijgt 4 verschillende patronen.
Bij de patronen is ook de stof en het Amerikaanse garen te bestellen.
Wil je kans maken op de schaapjes of de koetjes reageer dan op dit berichtje. Dit kan tot zondagavond, maandag maak ik de winnaar bekend.
(Je kunt op alle foto’s klikken om ze groter te maken)

NenneDesign 4 Seasons sheepNenneDesign 4 Seasons cows

comments: 19 »
januari 31, 2011 under Borduren, Freebees, Give Away, Handwerken, NenneDesign

19 Responses to "Weer een winnaar en nog een verloting?????"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.