Weer een kastje op Marktplaats?!

Kastje Koh-i-noor
Jazeker er staat weer een kastje op MP. En wel een hééél speciaal kastje wat in een verzameling absoluut niet mag ontbreken. Het is een kastje wat je eigenlijk nooit tegen komt en, tot mijn grote verbazing, had ik er ineens 2!

Allebei met veel gebruikssporen en de nodige houtwormgaatjes, maar nog steeds niet minder mooi. Dit is echt een kastje om verliefd op te worden en dat is dus bij mij ook wel gebeurd.
Het is van mijn favoriete merk (Waldes) Koh-I-Noor en het is echt een oudje. Rondom staan mooie platen en bovenop zit een glasplaatje. Het heeft hoogstwaarschijnlijk als toonbankkastje gediend.
Het is een schattig klein kastje van 16cmx24cmx20cm (hxbxd) en het is echt heel bijzonder.
Hier de link naar de advertentie http://link.marktplaats.nl/345409958, misschien heb je interesse.

2 Responses to "Weer een kastje op Marktplaats?!"

  • Corrie schreef:

    Wat ben je lekker aan het opruimen! Plaats maken voor andere mooie dingen denk ik. Eens kom ik het allemaal bekijken! Iets om me op te verheugen. Liefs!

  • nennedesign schreef:

    Soms moeten er weer dingen plaats maken voor andere dingen. Dat is eigenlijk in het echte leven ook zo hé.
    Het lijkt me heerlijk om de kastjes en de rest mijn trots eens aan je te showen. Maar doe het eerst maar lekker rustig aan want je hebt er wel wat energie voor nodig X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.