Wee Wonderfuls

Wee_wonderfuls

Zoals je misschien al gemerkt hebt, ben ik even met andere dingen bezig dan alleen borduren. Ik ben een tijd lang zo intensief met ontwerpen en borduren bezig geweest, dat ik helemaal geen tijd had voor andere dingen. En er zijn nog zoveel andere leuke dingen om te doen.

Mede door andere weblogs heb ik heel veel leuke ideeën opgedaan en zo ben ik begonnen met breien, haken en naaien.
Het vestje van konijn is bijvoorbeeld een gratis patroontje van “Wee Wonderfuls“, er staan nog een aantal andere leuke gratis patronen op haar site en ook de patronen die ze verkoopt vind ik geweldig. En zo zijn er nog een heleboel andere mooie weblogs.

Een tijdje geleden heb ik de beetjes “Button” gemaakt en ik wil proberen om weer eens zoiets te gaan ontwerpen. Ik vind het leuk om borduren te combineren met andere dingen.

Door wat andere dingen te doen hoop ik inspiratie te krijgen voor een aantal mooi patronen en ik moet zeggen, de ideeën komen alweer.

comments: 1 »
mei 8, 2007 under Handwerken, Knuffels en Poppen, Naaien

One Response to "Wee Wonderfuls"

  • Francisca R. schreef:

    Oooohhh Janet, ik moest er bijna een beetje van huilen….ik las je laatste logjes en konijntje is zoooooo lief! De schoentjes zijn super! En de popjes: om te knuffelen! Nu wordt ik natuurlijk nóg nieuwsgieriger naar de nieuwe ‘ingevingen’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.