Voorjaarsbolletjes

Voorjaarsbolletje

Ik weet niet meer precies wanneer ik deze bolletjes heb geborduurd, maar het is al heel wat jaartjes geleden. Het zijn patroontjes uit een oude Libelle. Ik heb net nog even in mijn map met patronen gekeken maar kon daar ook geen jaartal ontdekken. Ik denk dat ze van eind jaren 80 zijn.

Iedere maand koop ik bij mijn bladenmannetje “Le idee di Susanna”, een Italiaans borduurblad, met vaak wel leuke patronen. Begin dit jaar dus ook en wat schertste mijn verbazing toen ik lekker aan het bladeren was … mijn voorjaarsbolletjes! Sinds die tijd staan er vaker patronen in uit oude Libelle’s, Margrieten en Ariadne’s. Ik ben jarenlang geabonneerd geweest op de Libelle en Ariadne en mijn moeder had een abonnement op de Margriet, dus ik heb mappen vol bladen en patroontjes uit die bladen.

Zo zie je maar, alles komt op den duur weer terug!

Voorjaarsbolletjes_susanna

One Response to "Voorjaarsbolletjes"

  • dicky kamp schreef:

    dag janet,

    schattig, die kleine bloempotjes met voorjaarsbloemetjes. Ze kwamen mij zo bekend voor, dat ik even ben gaan zoeken tussen al mijn bewaarde borduurbladen. De patroontjes heb ik gevonden; ze staan in de Libelle van maart 1992.
    Nu ik ze weer zie; gaan mijn handen o zo jeuken om er ook aan te beginnen. Maar neen, eerst ga ik de borduurwerkjes afmaken, waar ik al aan begonnen ben.
    groeten van dicky.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.