Voor en na

Nennedesign huisje voor en na

Wat een paar stiksteekjes al niet kunnen doen …
Links zie je een huisje waar alleen nog maar de kruissteekjes van geborduurd zijn. En rechts zie je hetzelfde huisje maar nu met de stiksteekjes erbij, wat een verschil hé.
Doordat de linker foto ’s avonds en de rechter foto overdag is genomen, is er een groot kleurverschil, en ze zijn wat briek omdat ze nog niet gestreken zijn, maar het gaat even om het idee.
Sorry voor de slechte foto, ik vind het zelf ook heel jammer dat ik geen duidelijkere foto’s kan gebruiken. Het gebeurt n.l. regelmatig dat mensen foto’s van internet downloaden en ze dan, als ze dus duidelijk genoeg zijn, gewoon als patroon gebruiken en naborduren … zucht …jammer dat je alles tegenwoordig zo moet beveiligen … ik laat jullie veel liever mooie foto’s zien …

Maar dit even terzijde. Dit kleine huisje hoort bij nog 5 andere waar ik nu (o.a.) mee bezig ben. Ze worden samen verwerkt in een huisjesquilt, als het allemaal lukt. Ik heb al een ideetje voor de afwerking in mijn hoofd.

comments: 5 »
maart 17, 2011 under Borduren, Handwerken, NenneDesign, Sneak preview

5 Responses to "Voor en na"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.