Verzameling oude handwerkspulletjes

 

Speldenkussen armklem Gutermann

 

Ik ben weer aan de slag met het sorteren en opruimen van mij verzameling oude handwerkspulletjes en er gaan weer mooie dingen weg

 

Naaidoos Lee spinning company

 

Er is via mijn weblog vaak gevraagd of ik dingen wilde verkopen en daarop was het antwoord meestal “Nee”. Maar nu is het antwoord op een gedeelte van mijn verzameling dus “Ja”. Ik heb besloten om in mijn webwinkel NenneDesign.nlĀ een categorie Oude Handwerkspulletjes te maken, zodat het voor iedereen die interesse heeft makkelijk te vinden is.

 

Naaisetje etui leer

 

Er zijn ondertussen al wat dingen verkocht en gelukkig is alles naar mensen gegaan die er erg blij mee waren en er net zo van gaan genieten als ik gedaan heb en nog steeds doe. Want het wegdoen gaat me aan het hart, maar ik moet echt opruimen.

 

Garendoos MT castoldi & C naaigaren

 

Mijn verzameling is heel divers en zo zal het aanbod in mijn webwinkel dus ook zijn. Naaisetjes, garendozen, knopenkaartjes, garenkastjes, naaidozen, rolmaatjes, speldenkussens, enz. enz.

 

Speldenkussen armklem

 

De aankomende tijd zal de webwinkel steeds aangevuld worden. Het is veel werk om alles uit te zoeken, te fotograferen en in mijn winkel te zetten. Dus blijf het in de gaten houden en kom geregeld even langs. Ik zal ook zeker hier en op Facebook zo nu en dan een update plaatsen.
Mocht je nu naar iets op zoek zijn dan kun je me ook altijd een berichtje sturen, dan kan ik zien of ik je kan helpen.

Ik hoop op deze manier voor mijn schatten weer een mooi nieuw huis te kunnen vinden zodat er nog lang van kan worden genoten!

 

Garendoos au beffroi naaigaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.