Vervelend

Email_1

Wanneer iemand een reactie plaatst op één van mijn logjes, krijg ik normalerwijs altijd een mailtje. Ik ging ervan uit dat dat nog steeds goed ging, omdat ik nog steeds mailtjes kreeg. Tot ik vanochtend even ging kijken bij de reacties op de verloting van de rolmaatjes. Ik had de mailtjes ook nog wel maar op de weblog zelf kijken was wat overzichtelijker.
En toen las ik daar ineens reacties die me helemaal niet bekend voor kwamen. Ik ben nog even gaan kijken bij reacties op andere logjes en daar gebeurde precies hetzelfde.

Ik probeer altijd zoveel mogelijk op alle reacties te reageren en nu blijkt dus dat ik op de helft niet gereageerd heb en dat vind ik erg verevelend. Ik ga zoveel mogelijk alles nog bekijken maar het is teveel om ook overal nog op te reageren.

Het probleem heb ik aangegeven bij de beheerder van de weblogpagina en ik hoop dat het snel opgelost is. Vanaf nu ga ik iedere dag even voor de zekerheid naar de weblog zelf om te kijken of er berichtjes zijn die ik heb gemist en ik hoop dat ik dan weer op alle berichtjes kan reageren.

Fijn weekend!

comments: 5 »
juli 12, 2008 under Algemeen

5 Responses to "Vervelend"

 • Anja.M schreef:

  Dat klopt bij mij heb ik hetzelfde probleem.

  ******************************************

  Ik las op het forum ook al dat er veel mensen last van hebben, hopelijk is het snel opgelost.

 • Corrie schreef:

  Oh ik ben blij dat het bij anders gaat, maar niemand zal je er boos om aan kijken, kun je niets aan doen.

 • jacqueline neeft schreef:

  ik heb hetzelfde probleem, ga nu ook maar steeds op mijn log kijken of er gereageerd is.

 • Worstel met hetzelfde probleem … we zijn niet alleen!

 • Simone Hopman schreef:

  Geeft niks hoor ik denk dan maar je kunt ook niet op alles reageren en meelezen is al leuk genoeg. Je hebt een gezellige site en daar geniet ik dagelijks van, groetjes Simone

  ******************************************

  Ik vind het erg leuk om de reacties te lezen en wil graag iedereen een antwoord geven, dus nu kijk ik regelmatig even bij de reacties op mijn weblog, zodat ik sowieso niemand meer mis.
  Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.