Verjaardagen

Afgelopen week zijn mijn vader en moeder allebei jarig geweest. Mijn vader was de 24ste jarig, maar toen waren ze nog op vakantie en zaten lekker op Terschelling. Mijn moeder was gister, de 29ste jarig en toen waren ze weer thuis en hebben ze het samen gevierd.

Kadootjes_pa_08_1b Kadootjes_pa_08_1a

Kadootjes_pa_08_1_2

Mijn vader is een echte Sneker en zoals ik hier al schreef is hij sinds kort ook een echte Waterpoorter. Ik ben dus druk op zoek gegaan naar allemaal dingen over Sneek en Friesland en heb ook wat gevonden. Een paar interessante boeken, een gravure van de waterpoort en allemaal speldjes, waar ik een speciaal speldenkussentje voor heb gemaakt.

Engelen_boek_1 Engelen_boek_1a

Quiltje_2a

Voor mijn moeder heb ik een parfumbon en een boek over engelen gekocht. Het is een heel mooi boek met verhalen en mooie platen, misschien ook nog wel eens iets voor mezelf… En ik heb een klein stitchery quiltje gemaakt met een echte beschermengel. Het patroontje is van Gail Pan en komt uit een Australisch blad. De stofjes zijn van Bep en de “hanger” is een baby-knaapje van de Hema. Ik heb er met een hamer op om zitten slaan om het een beetje oud te laten lijken en het daarna met acrylverf geverfd. En het is nog best leuk geworden ook.

Quiltje_2

7 Responses to "Verjaardagen"

 • Petra schreef:

  alsnog van harte! Wat een lieve engel..en zo met die stofjes, helemaal leuk!!! Goeie tip van dat haakje..hihi

 • Ilse schreef:

  Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je ouders. Geniet van ze, nu ze er nog zijn!

  Enne…best leuk geworden? Het is super leuk geworden!
  Groetjes van Ilse

 • José schreef:

  Van harte gefeliciteerd met paps en mams.
  Mooie cadeautjes gegeven heel lief…..

 • Ineke schreef:

  Nog van harte. Erg leuk quiltje; ook met die knoopjes. Zal druk worden bij de HEMA.
  Ineke

 • Marianne D schreef:

  Wat een leuke kadootjes Janet!
  Daar zullen ze vast blij mee zijn…slim zo’n babyhangertje!

 • Marion schreef:

  Janet nog van harte gefeliciteerd met de verjaardagen van je ouders. Fijn dat je ze nog hebt, geniet van ze want als ze er niet meer zijn mis je ze verschrikkelijk.
  Wat heb je weer leuke dingen op de kop kunnen tikken voor ze. Ze zijn er vast heel erg blij mee.
  Gr. Marion

 • Corrie schreef:

  Ha, ha, ha, ik moet altijd lachen om jouw “best leuk geworden”, ze zijn allemaal veel meer dan dat, maar ik lees wél dat je er zelf echt tevreden over bent en dat mag ook wel met zoiets moois als dit quiltje en wat heb je een heel lief en origineel cadeau voor je vader bedacht, al die mooie speldjes op een leuk zelfgemaakt speldenkussen. Doe je voortaan lekker mee met de speldenkussen-SAL? Ik heb even goed gekeken, maar is dat nu een servetring waarin het gemaakt is? Mooi boek ook zeg en “last but not least” ….. van harte gefeliciteerd met de verjaardagen van je ouders Janet, wat heerlijk om je ouders nog om je heen te hebben.

  ******************************************

  Hmmmm, je hebt me toch al aardig door hé …. en je hebt ook gelijk, ik vind het engeltje “best wel leuk geworden”:)
  Het speldenkussentje is gemaakt met een spanen doosje van Xenos. Ik heb het dekseltje eraf gelaten, een Yo-yo opgevuld en die erin gedaan, mooi lintje erom en klaar is je speldenkussentje. Kan trouwens niet tippen aan die van jou, daar ben ik verliefd op geworden. En dankjewel voor je felicitaties, ik zal ze ook doorgeven aan mijn ouders, vinden ze vast leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.