Toch nog jarig!

Cadeautjes_41_1a .

Dankzij alle lieve kaartjes, berichtjes en ’s avonds het bezoek en de cadeautjes van lieve familie en vrienden voelde ik me toch ineens wel heel erg jarig en was ik de MRI snel vergeten.
Cadeautjes_41_1b

Ik kreeg een Happinez agenda, een schattig (sleutel)rekje, geld om te sparen voor een E-reader, een schattig patroontje van Bep (met een hele toepasselijke tekst) en mooie bossen bloemen.
Erg leuk ook om alle berichtjes van jullie te lezen, ik denk dat er nu al heel wat mensen met blauwe duimen rondlopen, maar nog wel even doorduimen hoor, de uitslag van de MRI komt hopelijk morgen. Fijn om te weten dat er zo met je mee geleefd wordt en natuurlijk heel erg bedankt voor alle felicitaties!
Kereltje_schone_slaper_2

Er zijn ook nog die zich helemaal niks aantrekken van wat er allemaal om hen heen gebeurt en gewoon onder een schattig wit bloempje gaan liggen knorren, nadat ze eerst nog wat met knikkers hebben gespeeld en wat brokjes hebben gegeten. “Is er iets aan de hand dan….?” Heerlijk zo’n leven!
Cadeautjes_41_1_2

comments: 3 »

3 Responses to "Toch nog jarig!"

 • Doenja schreef:

  Zo Janet, jij bent heerlijk verwend. Ik wil je wel wat verlaat ook nog een fijne verjaardag toewensen en ik duim voor je hoor ! groetjes, Doenja
  p.s. wat een lieverd ligt daar te slapen !

 • Ines schreef:

  Fijn dat je er toch nog van genoten hebt.
  Ik vind een MRI ook vreselijk en hoop dat ik er nooit meer in hoef, ik zit te duimen voor een goede uitslag.

  Groetjes
  Ines

 • Corrie schreef:

  Oh bah!!! Ben ik veel te laat om je te feliciteren met je verjaardag! Je weet dat ik het wel heel erg van harte meen als ik je een nieuw jaar met alle, alle goeds en heel veel liefde toewens Janet.
  Ik heb nog niet eens gelezen hoe het met de MRI verder ging want begon beneden te lezen. Ik ga verder snuffelen op je weblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.