The Secret

Nf_thsecret_gr

Twee weken geleden heb ik de film ‘The Secret’ gezien, die gaat over de kracht van je gedachten en over hoe je je dromen kunt laten uitkomen door ze te visualiseren. Door de soms ietwat Amerikaanse stijl moet je wel even heen kijken. Hieronder een stukje wat ik op internet vond en wat een duidelijk beeld van de film geeft.

Wist je dat je gedachten je realiteit creĆ«ren? Volgens de film The Secret geldt dat voor al onze gedachtes, positief of negatief. Hiervoor blijkt een natuurkundige wet verantwoordelijk te zijn en het geheim is aantrekkingskracht. Overal waar je aandacht aan besteedt, zal groeien. En het universum zal altijd reageren met ‘your wish is my command.’ De film The Secret laat zien hoe je met positieve gedachten je leven kan vormgeven zoals jij dat wilt.

Ook in de nieuwste “Happinez” staat een artikel over The Secret.
Vooral de uitspraken van de groten der aarde vond ik erg indrukwekkend.
De website van The Secret is www.thesecret.tv en is zeker een bezoekje waard.

comments: 3 »
april 3, 2007 under Boeken, Film, TV en Muziek

3 Responses to "The Secret"

 • Francisca R. schreef:

  Hé, ik zag toevallig een stukje Oprah Winfrey-show over dit onderwerp en het intrigeerde me….
  Het lijkt me dat jij al aardig op weg bent met je bedrijf!
  Ik ga er maar eens meer over lezen, wie weet…….
  groetjes!

  ******************************************

  Het is echt wel iets om eens te gaan bekijken en dan kun je ermee doen wat je wilt.
  Ik ben altijd wel een aardig positief ingesteld mens geweest en volgens mij werkt dat ook alleen maar positief door. Dus ik blijf het volhouden!

  Groetjes Janet

 • Desirée schreef:

  De film what the bleep do we know is ook een aanrader.Er is ook nog een vervolg op down the rabbithole maar die vind ik persoonlijk wat minder.Veel herhaling van what the bleep..
  Het blijft allemaal erg amerikaans vorm gegeven en ik vind het dan ook heerlijk om er als nuchtere hollandse van te genieten en er alleen datgene uit mee te pikken wat voor mij interessant is.xoxo Desirée

  ******************************************

  What the bleep do we know heeft mijn vriend laatst gezien dus we gaan nu ruilen, hij The Secret en ik What the bleep.
  Ja, de dikke amerikaanse stroop moet er even af, want dat is iets te zoet voor ons nuchtere hollanders. En gelukkig kunnen we dat en laten we ons er niet door afleiden, want het blijft interessant.

  Groetjes Janet

 • Secret Master schreef:

  :d Naast The Secret is er door o.a Bob Proctor een Home Seminar opgezet op basis van The Secret. Die vervolg cursus van The Secret is te vinden op http://www.CashCreation.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.