The Gentle Art

Ga_simly_wool_1

En wat lag daar in de bus ….. een pakje van The Gentle Art uit Amerika. Pakjes zijn natuurlijk altijd leuk, maar helemaal als je het niet verwacht, en dit was zo één.
Natuurlijk snel openmaken. Er zaten 2 hele mooie zakjes in, in de ene zaten de nieuwste kleuren splijtgaren, weer erg mooie kleuren. Maar in de andere zaten een heel nieuw garen. Het is heel mooi dun garen van wol, ook weer, hele mooie kleurtjes. Er schoten mij meteen een aantal ideeën voor ontwerpen te binnen, maar eerst even wat andere dingen doen.
En kijk ook eens naar het mooie schaapje op het labeltje, helemaal goed!

Ga_simly_wool_2

comments: 3 »
augustus 17, 2007 under Borduren, Cadeautjes, Handwerken, NenneDesign

3 Responses to "The Gentle Art"

 • Corrie schreef:

  Janet, kreeg je dat weer toegezonden omdat je voor je ontwerpen ook hun zijde gebruikt? Wat verrukkelijk! Ik heb voor mijn kerstborduurwerk vorige week ook garens van Gentle Art binnen gekregen en van Au Ver A Soie en Needlepoint Inc. en nog een paar merken. Ik wist niet hoe heerlijk het is om met zijde te werken en met het mooiste linnen, een groot genoegen, een genot is het. Wat een mooi pakketje is dat dus en heel veel plezier ermee Janet! Ik bebenieuwd naar je ideeën daarover. Ik heb het borduurtje van de pop die ik bij je bestelde af en ook dat is een schatje met dat mooie linnen en garen. Nu nog in elkaar zetten.

  ******************************************

  Ik zag het laatst op je weblog, wat een mooi patroon zeg en al die heerlijke garens erbij, geweldig!
  De GA garens krijg ik toegestuurd omdat ik ze gebruik in mijn ontwerpen, helemaal leuk dus.
  Ben benieuwd naar de pop, mail je me een foto voor de Foto Gallery op mijn site?

 • lynda schreef:

  Het lijkt me heerlijk om dit te mogen uit proberen.Ik ben met je popje klaar nu het borduurtje nog.Je ziet het nog wel, het is erg leuk om te doen.

  ******************************************

  Ja, het is echt heel leuk om die mooie nieuwe garens in de bus te krijgen en er iets mee te mogen maken. Het enige probleem is … tijd! Maar daar heeft iedereen last van denk ik.
  Mail je me ook een foto van het poppetje als het af is, voor in de Foto Gallery?

 • Joke schreef:

  Mooie kleurtjes zeg en inderdaad een schattig labeltje met dat schaapje. Ik ben nog niet aan de pop begonnen maar dat gaat zeker binnenkort gebeuren.

  ******************************************

  Ook even een foto mailen als het zusje klaar is hé! Ik ben erg benieuwd hoe de zusjes van de zusjes worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.