The Gentle Art

Ik stuurde een tijdje geleden een mailtje maar The Gentle Art, om te vertellen dat ik hun garen gebruikte in mijn ontwerpen en te vragen of ze mij bij de designer links op hun site wilden zetten. Ik kreeg meteen ook al een mailtje terug:

I received your contact message this morning. I went to your web site and was impressed with your designs. I will be sending you the information with our designer program as soon as possible. Expect the information and a gift in about a week. Thank you very much for your interest in our thread.
Jim
The Gentle Art
Hier was ik al erg blij mee, impressed with my designs, klinkt goed! Maar ik was natuurlijk ook wel erg benieuwd naar de “gift” want het is altijd leuk om kadootjes te krijgen.
Afgelopen week kreeg ik een grote envelop uit Amerika met daarin de info over het designer program en …… een zak vol garen! Volgens mij zijn het al hun kleuren en ik wordt er weer helemaal blij van, zoveel garentjes bij elkaar.
Gentle_art_garen
comments: 10 »
april 23, 2007 under Handwerken, NenneDesign

10 Responses to "The Gentle Art"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.