Teatertún

Affichezomermarkt_2

Het is druk in huize NenneDesign. Volgende week zondag, de 27ste, is er een zomermarkt in de Teatertún in Rijs en ik heb daar ook een kraampje!
We zijn al een aantal jaren naar de zomermarkt geweest omdat het altijd zo gezellig is en er hele leuke dingen te zien en te koop zijn. En dan nog de tuin zelf, die is ongelofelijk mooi. Hier een linkje naar de site. En dit jaar mag ik ook middenin alle gezelligheid staan!
Maar van tevoren is altijd veel te doen. Voorraad stof en patronen controleren en aanvullen, alle voorbeelden die mee gaan bij elkaar zoeken en afstoffen, alle spullen om het kraampje in te richten van zolder halen en uitzoeken en ga zo maar door.

Snoezepoezen_1

Mijn wens was om ook nog een aantal SnoezePoezen mee te kunnen nemen, maar ja, de laatste pluk had zo snel een nieuw thuis gevonden dat ik er nog maar vier over had. En het is net of ze mijn wens ergens opgevangen hebben want een paar dagen geleden hingen er weer een aantal in de boom!

En dat was niet het enige wondertje deze week.
Het weer is de hele week al heel erg regenachtig en daardoor komen er ook nogal eens wolkjes overdrijven. En zo gebeurde het dat ik tussen de buien door naar buiten liep om heel even in de tuin te kijken, want daar komt het met dit weer ook niet erg vaak van. Al wandelend keek ik nog even naar de lucht en naar de wolken en daar viel me ineens een klein, erg laaghangend wolkje op ….. er kwamen stemmetje van het wolkje ….. nee dat hoorde ik vast verkeerd ….. o nee daar hoor ik het toch weer. Tot mijn schrik begon het wolkje ineens heel erg te schommelen en toen gebeurde het …. er vielen allemaal kleine wezentjes van het wolkje naar beneden!
Gelukkig had ik mijn tuinmandje bij me en kon de wezentjes daar één voor één in opvangen. Later toen we veilig en droog in de keuken zaten vertelden ze allemaal door elkaar heen dat ze kleine Bengeltjes zijn, een afkorting van Bescherm Engeltjes.
Ik wilde ze eigenlijk allemaal wel houden, maar ze vertelden dat ze graag naar iemand toe willen die ze kunnen beschermen, want dat is wat ze leuk vinden. En zoveel bescherming had ík toch niet nodig …..

Bengels_1

Dus deze kleine lieverds gaan ook mee naar Rijs, maar mochten er nog een paar over blijven dan gaan ze via www.NenneDesign.nl op zoek naar een lief iemand om heel goed te beschermen.

comments: 5 »
juli 18, 2008 under Beurzen, Knuffels en Poppen, Naaien, NenneDesign

5 Responses to "Teatertún"

 • José schreef:

  Janet wat jammer dat het zo ver weg is. anders was ik
  graag komen kijken. Veel plezier.

  ******************************************

  Dankjwel en de volgende keer beter!

 • els schreef:

  Voor mij ook te ver weg Janet, jammer!
  Wat ontzettend leuk die “bescherm engeltjes”.

  Groetjes Els.

  ******************************************

  Dankjewel en misschien zien we elkaar volgend jaar in Zwolle!

 • lynda schreef:

  Jammer maar helaas, dat weekend zit hier bomvol.Het had me erg leuk geleken.Veel plezier.Je Bengeltjes zijn erg leuk.

  ******************************************

  Dankjewel en misschien tot een andere keer!

 • Corrie schreef:

  Janet wat leuk dat je weer zo’n heerlijke dag in het vooruitzicht hebt, wel heel druk vooraf, maar met zoveel van zulke schattige engeltjes om je heen gaat het helemaal goed komen. Wat heb je ze weer enig gemaakt Janet en je verhaaltje van het wolkje vind ik zó lief!

  ******************************************

  Met dit soort drukke dagen kun je wel een engeltje gebruiken en ik heb er nu te over. Dus alles gaat hier natuurlijk prima, al was het bij nader inzien misschien makkelijker geweest als ze kleine handjes hadden gehad….

 • Karoeza schreef:

  Wat een lieffies!
  Veel plezier volgende week (met hopelijk beter weer dan de afgelopen week!)

  ******************************************

  De verwachtingen zijn aardig, ik hoop alleen maar dat het droog blijft ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.