Stopsplijtzijde

Stopsplijtzijde_1

Via internet heb ik vorige week nog dit doosje stopsplijtzijde gekocht. Het is van de Bijenkorf en er zitten 16 kluwens in. Echte mooie pantykleurtjes.
Het doosje is een beetje verkreukeld maar nog wel helemaal heel en alle kluwentjes zitten er ook nog in.
Als ik zo naar het doosje kijk ben ik ineens blij met deze wegwerpmaatschappij, want om nou panty’s of zelfs maar sokken te moeten stoppen ….

Stopsplijtzijde_2

comments: 3 »
januari 28, 2008 under Garen, Oude handwerk spulletjes, Verzameling

3 Responses to "Stopsplijtzijde"

 • Simone de Jong schreef:

  Wat een prachtige “schat” weer! En nog zo mooi gaaf!

 • Simone de Jong schreef:

  Wat een prachtige “schat” weer! En nog zo mooi gaaf!

 • Corrie schreef:

  Hierbij moet ik meteen denken aan het piepkleine Vivo-winkeltje uit mijn jeugd, het was altijd mijn lievelingsplek rond sinterklaas, dan stond er in het midden van het winkeltje een tafel met een beddenlaken erover en daarop stonden alle suikerbeesten en chocoladefiguren uitgestald, zó feestelijk! Maar in het woonhuis ernaast in ook weer een piepklein kamertje zat een mevrouw altijd nylonkousen te stoppen of liever gezegd, ladders op te halen en daar kwam ik wel eens met mijn moeder en oma om hu kousen te laten repareren. Leuk dat ik door jouw logje daar weer aan herinnerd word. En hoe makkelijk we het nu ook hebben, panty’s heb ik helemaal afgezworen, die benauwde dingen draag ik niet meer, maar dat zal ongetwijfeld met mijn maat te maken hebben ;- )

  ******************************************

  Wat een mooi verhaal achter zo’n simpel logje en wat leuk dat het zulke herinneringen oproept, dat verwacht je niet als je het aan het schrijven bent.
  Ik vind panty’s ook rotdingen, op de één of andere manier willen ze nooit wat ik wil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.