Standje

Standje2
Afgelopen week hebben we even een “proefstandje” gemaakt. Alles is voor mij nieuw en overal moet goed over nagedacht worden en zo ook over het standje. En dat kun je het beste doen door een standje te maken. Mandjes leuk neerzetten patronen erin enz. enz. Hoe de voorbeeldjes aan de wanden komen te hangen hebben we maar op de vloer uitgeprobeerd, ik heb niet zoveel lange, lege wanden. Nu maar hopen dat het volgende week ook zo goed gaat!
Standje_1

comments: 3 »
februari 5, 2007 under Borduren, Handwerken, NenneDesign

3 Responses to "Standje"

 • Ilse schreef:

  Hallo Janet,
  Txc3xbaxc3xbarlijk gaat het goed op de beurs met jouw stand! Vind het er nu al luek uit zien! Veel succes en vind het erg jammer dat ik niet even kan komen kijken bij je….
  Groetjes van Ilse

 • Mirjam schreef:

  Tuurlijk gaat het goed! Het ziet er al gezellig uit! Volgende week vergelijkend warenonderzoek of je het zo hebt neergezet zoals hier op de foto!

  Groetjes,
  Mirjam

 • Joke schreef:

  Ik vond je site en web-log via de site van de handwerkbeurs. Wat een leuke spullen heb je zeg! Ik kom zeker even kijken, sta er zelf ook dus dat gaat lukken.
  Tot dan, Joke

  ******************************************

  Hoi Joke,

  Wat leuk zeg, ik heb jou site en je weblog bij mijn favorieten staan en kijk regelmatig even naar de mooie dingen die voorbij komen. Mijn vriendin (die me gaat helpen op de handwerkbeurs) heeft vorig jaar genoten van je standje op de handwerkbeurs en hoopte dat je er dit jaar weer zou staan. En ik zag op de plattegrond dat we rug aan rug staan, dus we kunnen zo “over de schutting” een praatje maken en een kopje suiker lenen.
  Tot volgende week dan maar.

  Groetjes Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.