Spulletjes van Bep

Bep_2

Natuurlijk moet ik nog even laten zien wat er in de tas zat toen ik bij Bep weg kwam!

Bep_2c

Je raad het al, er zaten natuurlijk stofjes in. Je kunt niet bij Bep zijn geweest zonder een paar mooie lapjes mee te nemen. En natuurlijk heb ik dat ook gedaan.

Bep_2a

En natuurlijk mogen een paar kerststofjes nu ook niet ontbreken. Er zitten een paar flannel stofjes bij en die zijn zo zacht …. het ruikt ook allemaal zo lekker …. mmmmm ….

Nog een paar roestige belletjes meegenomen die ook vast wel eens van pas komen en 2 bolletjes mooie wol.

Bep_2b

En dan nog het allermooiste …. ik heb er een nieuw vriendje bij, mag ik jullie voorstellen ….. Bruun! Zo’n kopje kun je toch niet weerstaan! En hij is zo zacht en heeft een bromstemmetje …. zucht ….. ik smelt weer als ik em nu zo zie ….

Maar eigenlijk was het mooiste dat ik Corrie daar tegen kwam. Ik vond het zo geweldig haar te zien, het was echt het gouden randje om een toch al heerlijke dag!

comments: 5 »
december 1, 2008 under Eropuit, Handwerken, Knuffels en Poppen, Quilten

5 Responses to "Spulletjes van Bep"

 • els schreef:

  Wat heb jij jezelf weer lekker verwend.
  Prachtige stofjes en dan Bruun, wat een lieverdje!!
  Ga je van dat wolletje een jasje voor hem breien?
  Groetjes Els.

  ******************************************

  Dat is wel de bedoeling, ik heb er ook een patroontje bijgekregen van Bep.

 • Henny schreef:

  wat een lievertje de beer en wat een mooie stofjes fijn dat je ons zo mee laat genieten Henny

  ******************************************

  Heel graag gedaan!

 • willy schreef:

  Wat leuk dat jij en Corrie elkaar ontmoet hebben bij Bep.Ik had het al gelezen op haar web-log. Nu weet ik ook wat Corrie bedoelde met dat ze een berenadoptie had meegemaakt. Geweldig leuk, het is een lieverd jouw Bruun.
  Natuurlijk moet ik je prachtige stofjes en wol niet vergeten.

  ******************************************

  Het was zo’n ontzettend leuke verrassing, wie had dat nu verwacht! En Bruun is mijn poppie, het is zo’n ontzettende lieverd!

 • Corrie schreef:

  Ik voel me bijna een soort peettante van Bruun, ik was bij de adoptie en mocht hem ook vasthouden, een schat van een beertje en zo mooi gemaakt dat als je hem vasthoudt hij helemaal een bolletje wordt, zo leuk. Topdag hé Janet! Prachtige flanelletjes had Bep en die heb je er goed uitgepikt.

  ******************************************

  Bruun wil ook heel graag dat jij z’n peettante bent, hij vind je erg lief. Dus als je dat wilt ….
  Geweldige dag was het, we gaan zeker nog een keertje!

 • José schreef:

  Janet wat is hij lief die Bruun van jou, Ik heb hem in het echt mogen bewonderen. Een geweldige aankoop is dit.. en een mooie stofjes prachtig heb je bij Bep gekocht!! wat was het leuk jou daar te ontmoeten. Nog te weinig gesproken, omdat ik zo rond gelopen heb bij Bep haar mooie spulletjes !!

  Ik heb zo genoten !!!

  ******************************************

  Hij is vreselijk lief en ik ben blij dat ik hem mee naar huis heb genomen. Ik vond het ook erg leuk om jou te ontmoeten en praten doen we nog wel eens een andere keer. Daar heb je het bij Bep veel te druk voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.