Speelgoed & Cadeautjes

Speelgoed_en_cadeautjes

Helemaal leuk, dit boek “Speelgoed & Cadeautjes om zelf te maken voor baby’s en kinderen”.

Speelgoed_en_cadeautjes_1

Ik had het boek al eens gezien en dan in het Engels en nu zag ik het op de weblog van Desirée, Daisy in lala Land, in het Nederlands. Ze had hem gekocht bij V&D, op de boekenvoordeel afdeling voor € 5,-!  En ze was ook nog zo lief om aan te bieden ook één voor mij te gaan halen, aangezien we hier in Sneek geen V&D meer hebben. De volgende dag had ik hem al in de bus. Nogmaals “Dankjewel Dees!”

Speelgoed_en_cadeautjes_2

Het is een hartstikke leuk boek met mooie dingen om zelf te maken en ook hele mooie verhaaltjes. Echt een boek om heerlijk in te bladeren.

Speelgoed_en_cadeautjes_3

comments: 6 »
juli 11, 2007 under Boeken, Handwerkboeken

6 Responses to "Speelgoed & Cadeautjes"

 • Dees schreef:

  Graag gedaan hoor Janet!Ik vind het ook een heerlijk boek om in te neuzen!
  (lief dat je mij zo in het zonnetje zet op je mooie log!)
  xoxo D

 • Joke schreef:

  Wat een leuk boek lijkt me dat!

 • Marleen schreef:

  Ik had hem ook bij V&D.
  Het is echt zo’n heerlijk snuffelboek waar je weer helemaal enthousiast van wordt.

 • Corrie schreef:

  Oh jongens toch, uhm meisjes toch, wat erg. Dat erg leuke boek had ik ook bij Dees gezien en was twee dagen later in Purmerend voor de Matsmarkt.De hele dag, die toch al erg leuk was, verkneukelde ik me op mijn aankoop van dxc3xa1t boek bij V&D in diezelfde plaats. Ik naar binnen en zoeken naar boeken, hebben ze géén boekenadeling, heb je oit zoiets gehoord? Nou doe maar helemaal geen V&D in Purmerend, wat was ik nijdig. Tot overmaat van ramp werkte mijn kaart voor de parkeerautomaat niet toen ik pal voor de slagboom bij de uitgang stond, dus niet blij, maar ik had wel leuke dingen op de matsmarkt gekocht. Dus toch blij. Ik ga morgen toch in Alkmaar nog even zoeken, ik ga met Jan toch op pad voor plantjes in de tuin, leuk!
  Janet ik probeerde de hotseknotsen van je paps te vergroten, maar dat lukte niet. Ze zullen vast heel leuk zijn en komen ze ook in je winkel? Het naaidoosje is een dot en ook ik heb er deze week een van internet gekocht, een hele speciale ;- ) Daar maak ik ook een logje van, wel weer met een heel verhaal erbij maar dat is niet verplicht om te lezen. Volgende keer zal ik minder schrijven hoor Janet! Klad je hele pagina vol.

  ******************************************

  Wat sneu allemaal en wat een gedoe met de parkeerkaart. Je weet wel dat je moet betalen voor je uit mag rijden hé?! Fijn dat je dan toch nog wat leuke dingen op de matsmarkt hebt gekocht.
  Ik zal nog even een grotere foto plaatsen van de hotseknotsen, dat maakt het misschien wat duidelijker. Erg benieuwd naar jouw naaidoosje, ik ben bang dat ik jaloers ga worden…. dus ik wacht met spanning op je logje!
  En Corrie, klad maar lekker een end weg, ik vind het altijd hartstikke leuk om je reacties te lezen!

 • Francisca R. schreef:

  Oeiiii!!! Die wil ik ook!!!!
  ‘racet naar de Vroom & Drees in Groningen’ …………………’>>>>>>>>>>>>>>>>>

 • Joke schreef:

  Het lijkt me niet alleen een leuk boek. Het is erg leuk! Vandaag gekocht bij V en D in Apeldoorn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.